LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

MUZIKFABRIK
Do Da Gipsy

Kiadó: Star Taylor Made Recordings/FLD Records
Kiadás éve: 2013
Szerző: Sinka Szilárd - Sövegjártó László - Rozmann András / Oláh József

Radio Mix
mp3 | wav

Kedves rádiósok!

A Muzikfabrik formáció nem ismeretlen a hazai szakmai körökben. Az Andy Sole, c.Molle, valamint Jetro által alkotott produceri csapat az elmúlt 6 évben a house zene több válfajában is sikeres, neves nemzetközi DJ-k által előszeretettel pörgetett dalokat készített.

Felvételeik olyan jelentős elektronikus zenei kiadók égisze alatt jelentek meg, mint a Toolroom, a Hed Kandi, a Stereo, az Urbana, a Nervous, a Juicy vagy épp a Housesession. A Muzikfabrik megfordult már Ibiza, Oroszország, Ausztria és Szlovákia több klubjában, valamint tavaly nyáron felléptek Ausztria egyik legnagyobb szabadtéri White partyján mintegy 15 ezer ember előtt, és rendszeres vendégei az amszerdami ADE konferencia partyjainak is.

Itthon első komolyabb sikerüket az "Out of Control" című szerzeményükkel aratták, amelynek a Lauer & Canard páros által készített remixe a mai napig felcsendül számtalan hazai DJ szettjében.

A fiúk idén úgy gondolták, tesznek egy kis kalandot a slágeresebb house világában is, ebből az elhatározásból született meg a "Do Da Gipsy" című klubslágerük. A dal vokálsávja a világhírű magyar világzenei formáció, a Parno Graszt egyik felvételéből származik, ezt bolondították meg house-os alapokkal a mostanság oly divatos stílusban.

A YouTube-ra feltöltött első preview videót már több mint 11 ezerszer hallgatták meg, és a pár lemezlovasnak átadott tesztverziók is abszolút pozitív visszajelzést mutatnak. A dal hatalmas érdeklődést váltott ki a szakmán belül: a fiúk naponta számtalan dalkérő e-mailt, Facebook-megkeresést vagy telefonhívást kapnak. A "Do Da Gipsy" minden bizonnyal a nyár egyik igazi slágervárományosa, épp ezért készült belőle rádióbarát verzió is, ami letölthető a fenti linkekre kattintva!

Kapcsolódó linkek: Web | Facebook | SoundCloud | YouTube

További info: muzikfabrikprod@gmail.com

Booking kontakt: +36 30 322 69 07

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia