LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

FEVER MUSIC BAND

Kiadó: szerzői kiadás
Kiadás éve: 2012
Szerző: Ember Péter / Kutas Emil / Diramerján Artin (angol fordítás: Mozsik Imre)

A Föld dala

Radio Edit mp3 | wav

Earth

Radio Edit mp3 | wav

Kedves rádiósok!

A Fever Music Band egy képzett zenészekből és zenei szakemberekből álló formáció, amely 2005-ben Kutas Emil énekes és szövegíró ötlete nyomán indult útjára. Az idei évben az Eurovíziós Dalfesztiválra készítették el "A Föld dala" című magyar nyelvű szerzeményüket és a hozzá tartozó videoklipet.

Az együttesben az aranylemezes Jancsó Gergely énekel, a dal szerzői között pedig olyan sikeres szakemberek találhatók, mint Diramerján Artin, akinek neve a G-play együttesből lehet ismerős. Artin olyan szerzeményeket mondhat magáénak, mint az "Ess, eső ess" vagy épp Nika "Papa, ne félts!" című slágere, de dolgozott már együtt a Crystal együttessel és társalapítója volt a Soho Party N.Y.-nak. Ember Péter a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán szerezte meg trombita zenetanári és kamaraművészi képzettségét, tudását azóta saját stúdiójában kamatoztatja.

A szerzők és előadók eddigi sikerei is magukért beszélnek, de most megérkezett "A Föld dala" / "Earth", mely karrierjük következő mérföldköve - a rádiós szerkesztők számára a dal mindkét nyelvű verziója letölthető a fenti linkekre kattintva!

További info: www.fevermusic.hu

Kapcsolat és booking: fevermusicband@gmail.com | +36 30 457 7763

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia