LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

BÍBORSZÉL
Miskolc

Kiadó: szerzői kiadás
Kiadás éve: 2013
Szerző: Horváth Balázs / Fábián Zsolt

Radio Edit
mp3 | wav

Kedves rádiósok!

A Bíborszél zenekar egy olyan hamisítatlan lokálpatrióta dallal jelentkezik, mely nemcsak címében mutatja a zenekar "Miskolc" városhoz és a diósgyőri DVTK labdarúgócsapatához való kötődését.

Az új szerzemény jelentőségét jól mutatja, hogy 3 különféle klip is készült hozzá: az első verziót a Bíborszél élő fellépésén, egy DVTK-FTC mérkőzés előtt rögzítették, és a T-Dance tánccsoport koreográfiája is látható benne. A második verzió a DVTK "Új legenda születik című" DVD extra tartalmaként látható, és Kriskó Laci rendezésében készült. A hivatalos verzióban pedig Aranyosi Péter és Erdei Sándor, azaz Rokker Zsoltti mellett egy újkori DVTK-legenda, Vitelki Zoltán, "Vitya" és a Miskolci Jegesmedvék jégkorongozói is feltűnnek csakúgy, mint az MVSC csinos röplabdás lányai. A dal 1-1 sorát miskolci lakosok éneklik, miközben a háttérben látható a Diósgyőri vár, az Avasi Kilátó, a jégcsarnok, és számos utca- és hangulatkép is.

A videók nézettsége összesen már a negyedmillió letöltést is meghaladta: a fenti linkekre kattintva letölthető "Miskolc" című dal izgalmas, pozitív hangulatú és abszolút eredeti - minden megvan benne, ami egy igazi tavaszi rádiós slágerhez szükséges... nem csak Miskolcon :)

További információk:
biborszelzenekar@gmail.com | www.biborszel.com

Médiakontakt és koncertszervezés: Fábián Zsolt
+36 30 938 6994 | fabiankacsa@gmail.com

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia