LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

FONOGRAM 2013
67-es út

Kiadó: Tom-Tom Records
Kiadás éve: 2013
Szerző: Bódi László

Fonogram Radio Edit
mp3 | wav

Kedves rádiósok!

Több generáción átívelő, számos nagy nevű és népszerű énekest felvonultató produkció állt színpadra az idei Fonogram-VOLTfolió gálán, méltó tiszteletadásként Bódi László, azaz Cipő, a Republic idén elhunyt frontemberének emléke előtt.

A posztumusz életműdíjas énekes-dalszerző egyik legnagyobb sikerét, a "67-es út" című dalt adták elő olyan nagyágyúk, mint Keresztes Ildikó, Charlie vagy Zorán, népszerű mai frontemberek, mint Mező Misi a Magna Cum Laude zenekarból és Dorogi Péter az Intim Torna Illegálból, a nagy visszatérő Péter Szabó Szilvia, valamint fiatal tehetségek, köztük Hien és Radics Gigi.

A gyönyörűen előadott, újrahangszerelt dal Magyarország legjobb stúdiójában, a Tom-Tomban készült, exkluzív nyilvános premierje pedig a Fonogram-VOLTfolió díjátadóról készült televíziós műsorban látható június 8-án, szombaton este 10 óra 25 perckor az M1-en.

A rádióállomások számára a "67-es út" című dal letölthető a fenti linkekre kattintva - és ahogy annak idején az eredeti is óriási sláger volt, bizonyára ez a mostani, sztárokkal teletűzdelt változat is az lesz.

Kapcsolódó linkek: www.fonogram.hu | www.facebook.com/fonogram

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia