ADAMANDULA
Meg fogom adni

Kiadó: szerzői kiadás
Kiadás éve: 2013
Szerző: Gitano / Fehér Beat Tibor

Radio Edit mp3 | wav

Mandula Ádám a Viasat3 csatorna Aranypart című emlékezetes reality műsorában tűnt fel először, ahol a nézők egy bohém előadót ismerhettek meg a személyében.

A műsort követően a szintén "Aranypartos" Levivel megalapították a Golden Coast formációt, mellyel több közönségkedvenc dalt is készítettek - a duó idősebb tagja azonban tavaly édesapa lett, így Ádám szólókarrierbe kezdett AdaMandulA néven. Sikere és rajongótábora egyre csak növekszik, ami nem is csoda, hiszen számára nagyon fontos, hogy a közönséget elvarázsolja.

A Clappers Creative csapatával és Nagy Laci Gitano közreműködésével a Greenwall Studióban el is készítette legújabb szerzeményét, mely "Meg fogom adni" címmel látott napvilágot, és az aktuális európai pop/dance trendekhez illeszkedik: könnyed, flörtölős nóta, mely igazi nyári hangulatba hozza a hallgatókat. Az új dalhoz hamarosan videoklip is készül Csapó Ádám rendezésében a Clapper's Creative műhelyben.

Ráadásul ez még csak a kezdet, hiszen AdaMandulA folyamatosan készíti jobbnál jobb dalait... De ne szaladjunk ennyire előre, egyelőre hadd szóljon a fenti linkekről letölthető "Meg fogom adni" című újdonság a rádiókból!

Kapcsolódó linkek: Facebook » AdaMandulA | Clapper's Creative

Management: Csapó Ádám | adam@clapperscreative.com | +36 70 770 7748


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás