RADIO Promo Pro - HungaroSound
SHENA & JOSH - One and Only

SHENA & JOSH
One and Only

Kiadó: HungaroSound
Kiadás éve: 2013
Szerző: Szarvas József / Shena Winchester - James Winchester

Radio Version mp3 | wav
Led City Bootleg Remix mp3 | wav
Shena Radio Station ID wav

A londoni születésű Shena háttérénekesként kezdte olyan előadók mögött, mint Mariah Carey, Amy Winehouse, a Sugababes vagy épp Joss Stone. A klubok közönsége akkor ismerte meg az énekesnőt, amikor Michael Gray "The Weekend" című világslágeréhez adta különleges hangját. Következő lépésként Alex Gaudino "Watch Out" című felvételében működött közre, így nem csoda, hogy Shena karrierje egyre meredekebben ível felfelé.

Az énekesnő ezúttal Josh társaságában készített közös, könnyed nyári felvételt "One and Only" címmel. A Radio Version mellett elérhető a '90-es évek dance hangulatát idéző Led City Bootleg Remix rövid változata. Bónuszként pedig egy Radio Station ID is letölthető Shena jóvoltából!

YouTube

STEREO 2.0 - Jelzőfény

STEREO 2.0
Jelzőfény

Kiadó: HungaroSound
Kiadás éve: 2013
Szerző: Regena Attila - Marton Gábor / Szarvas József

Radio Version mp3 | wav

A dallamos partidalokról elhíresült Stereo 2.0 tagjai "Jelzőfény" című újdonságukkal mutatják meg, hogy a tőlük eddig megszokott stílustól eltérő, kicsit komolyabb hangvételű slágerekkel is tökéletesen képesek azonosulni. A szerzeményhez készült videoklip is ragyogóan illeszkedik a dal koncepciójához és mondanivalójához, így érdemes ezt a remek felvételt a fenti linkekről letölteni!

YouTube

SZILI - I'm Gonna Take You / Érintés

SZILI
I'm Gonna Take You / Érintés

Kiadó: HungaroSound
Kiadás éve: 2013
Szerző: Bűdi Szilárd - Szarvas József

I'm Gonna Take You mp3 | wav
Érintés mp3 | wav

A The Voice című nagy sikerű tehetségkutató rosszfiújaként megismert Bűdi Szilárd, azaz Szili elkészítette bemutatkozó kislemezét, mely egy igazi rádióbarát popsláger. Érdekessége, hogy két nyelven, angolul és magyarul is felcsendül, társszerzőként pedig Josh is közreműködött az elkészítésben - ráadásul nem ő volt az egyetlen ismert hazai zenész, aki segítette az "I'm Gonna Take You / Érintés" létrejöttét. A hangszerelésben és utómunkában az a Lepés Gábor is közreműködött, aki saját együttese, a Balkan Fanatik mellett Kovács Ákos billentyűseként is ismert, hangszerelőként és szerzőként pedig számos sláger szülőatyja.

Látható (és egyben hallható), hogy Szili nem bízta a véletlenre a dal sikerét, és az igazi csapatmunkának köszönhetően biztató esélyekkel indul ez a fenti linkekről letölthető felvétel a slágerré válás útján.

YouTube

QUAN - I Wipe Away The Tears

QUAN
I Wipe Away The Tears

Kiadó: HungaroSound
Kiadás éve: 2013
Szerző: Szarvas József / Kustánczi Lia

Radio Version mp3 | wav

A vietnámi származású Quan - aki a The Voice című tehetségkutató műsor alatt egyértelműen a hazai fiatalok egyik kedvencévé vált - megjelentette első kislemezét "I Wipe Away The Tears" címmel. A dal máris jócskán átlépte hazánk határait, hiszen az angol változat Quan hazájában, Vietnámban is egyre elterjedtebb nemcsak a rádiók, de a helyi MTV jóvoltából is.

A fiatal énekes jelenleg hazájában népszerűsíti az egyre sikeresebb dalt, mely a fenti linkekről letölthető, és alig várja, hogy a magyar rádióhallgatók szívét is rabul ejtse!

YouTube

Kapcsolódó linkek: Web | Facebook

További info és műsorrendelés: iroda@hungarosound.com | +36 70 949 3685


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás