RADIO Promo
MOHAMED FATIMA - Ragyog a szívem!

MOHAMED FATIMA
Ragyog a szívem!

Kiadó: Star People Productions
Kiadás éve: 2013
Szerző: Nagy László - Trashville / Kotsy Kriszta - Trashville

Radio Edit mp3 | wav

Mohamed Fatima éveken át élt Londonban, majd 2012 őszén hazaköltözött, és a The Voice című műsorban tért vissza. Teljesítményének köszönhetően népszerűsége újra szárnyalni kezdett: Facebook rajongói tábora több mint 41 ezer tagra bővült.

Első saját dala, a "Nem baj" óriási sikert aratott a rádiók játszási listáin és az interneten egyaránt: 25 rádió játszotta kiemelten hónapokon át, így a 9. helyig jutott a MAHASZ Editors' Choice listán, a 20. helyezésig pedig a MAHASZ Rádiós Top 40-en. A "Nem baj" összhallgatottsága átlépte YouTube-on a 2,5 milliót, ezzel pedig a videomegosztó 2013. tavaszi magyar toplistáján az 5. helyen végzett!

Most pedig megérkezett a vadonatúj dal "Ragyog a szívem!" címmel. Egy igazi "Fatimás", pozitív hangulatú és szövegvilágú alkotás született, mely újabb hírnöke Fatima 2013. október 13-án megjelenő debütáló szólóalbumának. A "Ragyog a szívem!" hallatán garantáltan mindenki jó kedvre derül, érdemes tehát a fenti linkekről letölteni a karakteres hangú énekesnő legújabb slágerét!

Kapcsolódó link: Facebook

További információ: Kiss Áron | +36 30 212 6000 | kiss.aron@starpeople.hu


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás