RADIO Promo
MAXISUN - Bátor

MAXISUN
Bátor

Kiadó: dalok.hu
Kiadás éve: 2013
Szerző: Barczi Gábor, Csósza Dávid, Riskó Áron, Somogyvári Dániel, Szabó András

Rádió verzió 2013 mp3 | wav

A képzett zenészek által létrehozott Maxisun korábban a hazai könnyűzenei élet olyan neves képviselőivel dolgozott közös projekteken, mint Keresztes Ildikó, Szikora Róbert, a Király testvérek vagy épp Pflum Orsi.

A formáció vadonatúj felvétele a "Bátor" címet kapta, és már sikeresen mutatkozott be a rádióban és a televízióban egyaránt: a Petőfi rádió műsora mellett az m1 Balatoni Nyár című magazinjában is felcsendült, ráadásul szeptember 24-én az MR2 Akusztikon élőben is meghallgatható lesz.

A dal az új Maxisun-producer, Somi közreműködésével készült, míg vokalistaként a The Voice tehetségkutató egyik döntőse, Czerovszky Heni csillogtatja gyönyörű énekhangját. A nóta mondanivalója mindenki számára aktuális, hiszen a jól megérdemelt boldogságról szól, miközben hangszerelése modern és egyedi: a hip-hop, pop, alter, electro és reggae jegyeit egyaránt magában hordozza. Kíváncsi vagy, hogyan ötvözték a művészek a különféle stílusokat? Töltsd le a "Bátor" című nóta rádióbarát verzióját a fenti linkekről, és azonnal kiderül!

YouTube

További információ: www.facebook.com/maxisunband

Kapcsolat: Szabó András | +36 30 960 4599 | ffbandy@hotmail.com


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás