RADIO Promo
TÓTH GABI - Sors

TÓTH GABI
Sors

Kiadó: Schubert Music Publishing
Kiadás éve: 2013
Szerző: Szabó Zé / Molnár Tamás

Radio Edit mp3 | wav

Az X-Faktor 2013-as szériájának egyetlen női mentora, Tóth Gabi egy vadonatúj dallal örvendezteti meg rajongóit: "Sors" című felvételét a Szabó Zé és Molnár Tamás alkotta szerzőpárossal készítette, akiknek többek között az "Elég volt" és a "Jöjj még" című dalok fűződnek a nevéhez.

Az újdonsághoz természetesen videoklip is készült: a hazai neves szakember, Indián rendezte azt a kisfilmet, mely Tóth Gabi egyik régi álmát váltja valóra. Az énekesnő évek óta vágyott arra, hogy egy nőiességét kiemelő, táncos klipet készíthessen - ebben volt segítségére párja, a Szombat Esti Lázban megismert táncpartnere, Markó Róbert, akivel a klipben együtt szerepel.

Az alsópetényi Prónay kastélyban, azaz Gabi mentorházában készült csodás képsorokon láthatjuk, hogy az énekesnő élete kiteljesedett új hobbijának, a táncnak köszönhetően, és ezt örömmel mutatja meg minden rajongójának. A hangsúly azonban nemcsak a klipen van: a "Sors" című újdonság hangzása is tökéletesen megfelel a rádiós szerkesztők és hallgatók elvárásainak!

A dal már kiemelt rotációban hallható a Class FM-en, a videoklip pedig október 18-án, pénteken 17 órakor debütál a Music Channel műsorán. Ezt rögtön követi majd az online premier, amelyre Tóth Gabi Facebook oldalán kerül sor.

Kapcsolódó linkek: Web | Facebook

További információk: Kiss Anikó | +36 30 382 0480 | kiss.aniko@tothgabi.hu


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás