RADIO Promo
DJ MILLER - Virgin's Back

DJ MILLER
Virgin's Back

Kiadó: DanceMania Recordings
Kiadás éve: 2013
Szerző: Krajczár Péter - Szeifert Zsolt - Molnár Imre

Radio Version mp3 | wav
Malibu Breeze Radio Edit mp3 | wav

Ki ne ismerné a szakmában DJ Millert, a sapkás ördögfiókát, a nagy dumás budapesti fenegyereket, aki az elmúlt hosszú évek során bejárta a főváros és az ország legnevesebb klubjait?

Több mint 20 évnyi aktív lemezlovasság, számos legendás rezidencia, országos turné, fesztiváli fellépés, saját zenék és remixek, valamint rádióműsor van már a háta mögött, de ő továbbra is járja az országot, hiszen a zene és a közönség élteti. Fellépéseinek repertoárja a napjainkban is oly divatos R&B és dance muzsikákon keresztül egészen a dallamos house slágerekig terjed, de sok esetben az említett stílusok vegyítésével éri el a kellő hangulatot.

Ennek a hosszú útnak legújabb ékes bizonyítéka a "Virgin's Back" című "régi-új" felvétel, amely elsőként 3 verzióban jelent meg a Beatporton és az iTunes-on a DanceMania Recordings jóvoltából. A linkekre kattintva számotokra is elérhető a rádió változat, amely már országszerte több rádióállomásnál is kiemelt rotációban pörög, illetve a Stereo Fm (volt Rise Fm) egész nyáron exkluzívan játszotta a Balaton teljes térségében, ahol DJ Miller és Peet Syntax jelenleg is minden pénteken hallható 19-21 óráig a NiteRise-ban.

További információ: www.dancemania.cc | info@dancemania.cc


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás