RADIO Promo
TANKCSAPDA - Igazi hiénák

TANKCSAPDA
Igazi hiénák

Kiadó: Tankcsapda Music
Kiadás éve: 2013
Szerző: Lukács László - Sidlovics Gábor - Fejes Tamás / Lukács László

Radio Version mp3 | wav

Csütörtök reggel debütált a Tankcsapda "Igazi hiénák" című új szerzeménye. A dal az Argo 2. című film főcímdala lesz, és külön érdekessége, hogy egy különleges gyűjtemény része: 2013. november 10-től sok év után végre újra kapható a valaha készült összes Tankcsapda-stúdióalbum.

"Árpa Attilával évekkel ezelőtt, az Argo kapcsán ismerkedtünk össze, hiszen szerepelt a 'Mennyország tourist' című dalunk a filmben. Azóta jóban vagyunk, tavaly ő rendezte a 'Hatalom nélküli rend' klipjét, és nem véletlen, hogy abban is az Argóból ismert karakterek szerepelnek. Ennek a közös munkának a folytatása a most debütáló 'Igazi hiénák', ami a februárban mozikba kerülő Argo 2. főcímdala lesz" - árulta el Lukács Laci. "Ez a szerzemény nyolc, korábban lemezen nem hallható stúdiófelvétellel és két jól ismert dal újragondolt verziójával egy különleges Tankcsapda-gyűjtemény részeként jelenik meg" - tette hozzá a dalszerző-énekes.

A most megjelenő valamennyi Tankcsapda-albumot, az egy éve kiadott és azóta már 25 ezer példányban eladott "Rockmafia Debrecen" lemezhez hasonlóan, kizárólag a MOL kutakon lehet beszerezni mindössze 990 Ft/db áron!

Tankcsapda sajtóinformációk: Bakó Csaba | +36 30 219 2818 | sajto@tankcsapda.hu


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás