RADIO Promo
NIKOLA feat. LIVINGSTONE - You Won't Be Leaving Me

NIKOLA feat. LIVINGSTONE
You Won't Be Leaving Me

Kiadó: DanceMania Recordings
Kiadás éve: 2013
Szerző: Nikola Bobonkov / Daniel Livingstone

Radio Edit mp3 | wav
Stereo Palma Radio Edit mp3 | wav
Malibu Breeze Radio Edit mp3 | wav
Futuristic Groove Radio Edit mp3 | wav

Magyarország nemzetközileg is az egyik legjobban elismert előadója, Nikola közel két év kihagyás után végre visszatér!

Nikola zenéit olyan kiadók vették a múltban gondozásukba, mint a Defected, a Strictly Rhythm, a Ministry of Sound vagy épp a Nero. Saját megjelenésein kívül megannyi remix is született a DJ/producer stúdiójában. Remixfelkérői között szerepelt már Bob Sinclar, Patric La Funk, Thomas Gold, Dimitri Vegas & Like Mike is. Fülbemászó, egyedi hangzásával rengeteg szakmabeli elismerését vívta ki eddig: zenéit hallhattuk már Axwell, Roger Sanchez, Erick Morillo, Sebastian Ingrosso és Tiesto szettjében is.

Eddigi pályafutása során Nikola megfordult már az Egyesült Államokban, Spanyolországban, Monacóban, Marokkóban, Albániában, Romániában, Bulgáriában, Németországban és persze Magyarország legpatinásabb klubjaiban, fesztiváljain. 2013-ban a Balaton Sound nagyszínpadán, míg a Sziget Fesztiválon az Arénában zenélt.

A tudatos háttérmunkát és az aprólékos brandépítést követően Nikola a hazai háttérrel rendelkező DanceMania Recordings támogatásával jelentette meg vadonatúj szerzeményét "You Won't Be Leaving Me" címmel.

A track egy igazi progresszív mestermű, mely kiválóan tükrözi Nikola hamisítatlan hangzását. A dinamikus akkordokat egy autentikus akcentusú, fülbemászó ének egészíti ki az ausztrál Daniel Livingstone jóvoltából.

A felvétel globális szinten is jó eséllyel pályázik a rivaldafényre. Ezt erősíti, hogy a Radio Edit mellett letölthető a Stereo Palma, a Malibu Breeze és a külföldi top producerek kedvenc sampling pack-gyárosaként ismert Hy2rogen aka Futuristic Groove rendkívül friss és egyedi remixe.

További információ: info@dancemania.cc | www.dancemania.cc


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás