RADIO Promo
CARAMEL - Süss fel nap

CARAMEL
Süss fel nap

Kiadó: Mission Music
Kiadás éve: 2013
Szerző: Caramel

Radio Edit mp3 | wav

"Süss fel nap" címmel a tőle megszokott mélyről feltörő szöveg és a lelkek húrján játszó dallamok kombinációjával készített új dalt Caramel. A felvétel elkészítésére pedig a szórakoztatáson túl is jó oka volt az énekesnek: október elején "Süss fel nap!" címmel indított programot a TV2 azzal a céllal, hogy olyan hétköznapi hősöket mutasson be és támogasson, akik önzetlenül segítenek hátrányos helyzetű gyermekeken.

A programhoz egy dalverseny is kapcsolódik: a versenyre gyermekközösségek jelentkezhetnek, amelyek előadják, majd feltöltik a "Süss fel nap!" 2013. évi nagykövetének legújabb dalát. Az előadók amellett, hogy népszerűsítik a hátrányos helyzetű gyermekek problémáira fókuszáló kezdeményezést, életre szóló élményt is szerezhetnek.

A kampány saját weboldalára feltöltött előadások szavazáson vesznek részt. Az öt legnépszerűbb videó énekesei ott lehetnek nézőként Caramel december 7-i Aréna koncertjén, a sztár által legjobbnak ítélt produkció tagjai pedig színpadra is léphetnek!

A kezdeményezésnek hála egy újabb - fenti linkekről letölthető - hamisítatlan Caramel-nóta készült, mely a gyerekek mellett a szülők és rádióhallgatók szívébe is az első pillanatban lopja be magát!

Kapcsolódó link: Facebook

Műsorszervezés: Mission Music - Hamza Zoltán | +36 30 268 6767 | hamzazoltan@gmail.com


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás