RADIO Promo
BARONITS GÁBOR, MAX & SIMS - Szakítottunk

BARONITS GÁBOR, MAX & SIMS
Szakítottunk

Kiadó: G-Music
Kiadás éve: 2013
Szerző: Lauer Krisztián - Mákszem Levente / Radnóti Miklós

Radio Edit mp3 | wav

MAX & SIMS - Get It On Tonight

Original Mix mp3

Kiadó: G-Music
Kiadás éve: 2013
Szerző: Lauer Krisztián - Mákszem Levente

A Max & Sims egy vadonatúj formáció, amit az egykori ROXY Rádió-, illetve Rádió1-műsorvezető, Mákszem Levente aka Max és a Music Fm MusicKillers című műsorának lemezlovasa, Lauer aka Sims alkotnak. Az új "álnév" alatt mostantól kizárólag minőségi deep house és nu disco trackekkel jelentkezik a Max & Sims.

Első közös felvételük Baronits Gábor színésszel készült, akit legtöbben a TV2 Jóban Rosszban című sorozatának főszereplőjeként ismernek. Gábor a következőket mesélte a nótáról: "Egy óriási véletlen folytán született meg ez a közös dal, ugyanis ezt a Radnóti prózát a rajongói oldalamon osztottam meg, majd Krisztián azonnal hívott, hogy ebből feltétlenül dalt kell csinálnunk. Nagyon örültem az ötletnek, és biztos vagyok benne, hogy mindenkinek tetszeni fog, mert már rengetegen éltek át hasonló dolgokat az életben, ráadásul nem titkolt szándékunk, hogy kultúrát is szeretnénk közvetíteni ezzel a felvétellel."

Néhány rádiós és DJ már megkapta ezt az újdonságot, és olyan nagy érdeklődés alakult ki körülötte, hogy itt az ideje országosan megismertetni a szakmával. A megkapó hangulatú "Szakítottunk" című újdonság mellett bónuszként letölthető a Max & Sims szintén aktuális produceri munkája, a "Get It On Tonight" című dal is, mely már szintén hallható jó pár rádióállomás műsorán.

Kapcsolódó linkek: Facebook | SoundCloud

Management, booking: +36 70 324 4791 | booking@maxandsims.hu


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás