RADIO Promo
HIPPIHONDER

HIPPIHONDER
Never Give Up

Kiadó: G-Music
Kiadás éve: 2013
Szerző: Krajczár - Hatvani - Czutor

Radio Edit mp3 | wav

A 2013-as év végén jött el az ideje annak, hogy egy vadonatúj formáció bemutatkozzon: a mainstream, az underground és az élő zene találkozásából egy új hangzásvilágot kelt életre a Hippihonder produkció. Bemutatkozó felvételük - a tagok korábbi zenei munkásságát ismerve - kétségtelenül zajos sikerre van ítélve.

A Hippihonder elnevezés 3 ismert és kifejezetten egyéni stílusú hazai művészt takar: Zília, Czutor Zoltán és Krajczár Péter neve a rádiós berkek és a zenefogyasztó közönség köreiben is méltán vált már ismertté. A közös munka ötletének pedig természetesen előzménye is van: a Belmondo együttes "We Could Lie" című dalából olyan fantasztikus remixet készített Zília egy kis elektronikus hangzás hozzáadásával, hogy az újdonság egy csapásra elnyerte mindenki tetszését.

Zília és Krajczár Péter már akkor megtalálta a közös hangot; a remix elkészítésekor pedig fény derült arra, hogy Czutor Zoli is tökéletesen illik az immár trióvá alakult újdonsült együttesbe. A Hippihonder formáció a 3 neves művész zenei ízlésének közös nevezője - a fenti linkekről letölthető "Never Give Up" pedig az első gyümölcse.

Kapcsolódó link: Facebook

További információ: Krajczár Péter | k.peter@karmatronic.com | +36 20 365 7594


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás