RADIO Promo
FOOL MOON - It Can't Be Over

FOOL MOON
It Can't Be Over

Kiadó: Schubert Music Publishing
Kiadás éve: 2014
Szerző: Bella Máté - Rácz Gergő / Galambos Attila - Szente Vajk

Radio Edit mp3 | wav

A Fool Moon hazánk nemzetközileg elismert pop-acappella csapataként egy misztikus hangzású dallal nevezett be a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválra. Az "It Can't Be Over" című újdonság zeneszerzője a fiatal és eddig főként klasszikus zenei berkekben mozgó Bella Máté, valamint a könnyűzenében számos slágert jegyző Rácz Gergő, míg a dal szövegét Galambos Attila drámaíró-műfordító és Szente Vajk színész-rendező-műsorvezető álmodta meg.

Bella Máté a tavalyi élmények hatására úgy döntött, hogy szeretne az idei dalversenyen is részt venni - olyan előadót keresett, aki kellően unikális és énektechnikailag megkérdőjelezhetetlen, így esett választása a Fool Moon vokálegyüttesre. A komponálási folyamathoz Rácz Gergő is csatlakozott, aki 2004 óta a csapat tagja és ismeri a srácokban rejlő lehetőségeket, így Mátéval közösen szárnyalhattak a zenei gondolataik: a dalba számos speciális effekt került bele a testdobolástól a beatboxig. Szövegíróként pedig csatlakozott az alkotókhoz a gyakorlott színpadi szerzőpáros, Galambos Attila és Szente Vajk.

Minden együtt volt tehát ahhoz, hogy egy nagyon ütős, hamisítatlan, mégis igazán eredeti popsláger szülessen - mely a fenti linkekről letölthető - és bebizonyítja, hogy az accapella műfaj versenyképes a könnyűzenei platformokon, legfőképpen a rádiók világában!

YouTube

További információk: Kiss Anikó | +36 30 382 0480 | kiss.aniko@arteriadesign.hu

Kapcsolódó linkek: Web | Facebook

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás