RADIO Promo
HENDERSON DÁVID - Felhőtlen

HENDERSON DÁVID
Felhőtlen

Kiadó: Mission Music
Kiadás éve: 2014
Szerző: Caramel / Caramel

Radio Edit mp3 | wav

A TV2 The Voice című tehetségkutatójának egyik legnagyobb felfedezettje Henderson Dávid, aki már a műsor alatt gyorsan megtalálta a közös hangot Caramellel, és örömmel emlékszik vissza nemcsak a versenyre, de az azt követő időszakra is.

"A Voice után is tartottuk a kapcsolatot Caramellel: ellátott jó tanácsokkal a szakmát illetően. Idén január óta dolgozunk szorosabban együtt, és számomra az egy óriási megtiszteltetés, hogy ő írt nekem egy dalt. Főleg azért, mert ez egy olyan nóta, amiben az én érzéseimet, gondolataimat vetette papírra és öntötte zenébe. Örülök, hogy lát bennem fantáziát. Tudom, hogy fiatal vagyok, és még sok tekintetben gyakorlatlan, de mellette - már ez alatt a rövid idő alatt is - sokat tanultam a munkához való hozzáállásról, a precizitásról és arról, hogy csak minőségi dolgokat adhatunk ki a kezünkből."

Ezeknek a szempontoknak a szem előtt tartásával született meg a fenti linkekről letölthető "Felhőtlen" című újdonság, melynek szinte garantált helye van a rádiós forgatagban!

Kapcsolódó link: Facebook

Kontakt és műsorszervezés: Mission Music - Hamza Zoltán | +36 30 268 6767 | hamzazoltan@gmail.com

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás