RADIO Promo
BODRI ÉS A MISKAKANCSÓ - Hímestojás

BODRI ÉS A MISKAKANCSÓ
Hímestojás

Kiadó: Honlapfelújítók
Kiadás éve: 2014
Szerző: Vincze Zoltán

Radio Edit mp3 | wav

2014 húsvétjára egy különleges zenei meglepetéssel készül a Bodri és a Miskakancsó. A csapat legújabb, "Hímestojás" című dalához egy hamisítatlan húsvéti hangulatú videoklip is készült Kecskeméten, a Zsigóné Kati népi iparművész által készített csodálatos hímes tojások között.

"Nagyon élveztük a forgatást" - mesélték a zenekar tagjai. "Nagy megtiszteltetésnek éreztük, hogy Katival közösen forgathattuk ezt a klipet. Ő igazi művész, ez minden tárgyon észrevehető volt körülöttünk, hiszen ezeket ő készítette, illetve díszítette gyönyörűen. Mi a videóinkkal általában valamilyen magyar hagyományt szeretnénk népszerűsíteni, ezúttal ugye a híres magyar tojásfestést, melynek Zsigóné Kati világhírű képviselője, ezért nagyon örültünk, hogy együtt dolgozhattunk. Úgy érezzük, a videó képi világa kiválóan illeszkedik a dalhoz: vidám lett, színes, és jókedvet sugároz!"

A húsvét közeledtével a fenti linkekről letölthető "Hímestojás" című újdonság különösen aktuális, és a rádiós repertoárba tökéletesen illeszkedik!

YouTube

Kapcsolódó link: Facebook

További információk: Vincze Zoltán | zvincze@hdsnet.hu | +36 30 2500 256

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás