RADIO Promo
NÁKSI feat. BRIGITTA - Million

NÁKSI feat. BRIGITTA
Million

Kiadó: DanceMania Recordings
Kiadás éve: 2014
Szerző: Náksi Attila - Szente László - Burkus Brigitta

Video Edit mp3 | wav
Danny Better Radio Edit mp3 | wav

Hazánk egyik legismertebb lemezlovasa és producere, Náksi első saját felvételével jelentkezik. Nem tévedés: Náksi Attila, a legendás Náksi & Brunner és a nemzetközileg is jegyzett Stereo Palma DJ-je most készítette el első szóló szerzeményét, amely épp megelőzi a vadonatúj Stereo Palma-dal érkezését.

Több mint egy éve Brunner Zsolti bejelentette, hogy többet nem lép a lemezjátszók mögé, Attila pedig elhatározta, hogy ezentúl nemcsak a bulikat viszi tovább egyedül őrületes tempóban, de saját nevén is készít felvételeket. A "Million" egy a mai mainstream elektronikus zenei trendekből táplálkozó, kellemes vokállal operáló kemény EDM-dal, amely hűen tükrözi azt a zenei világot, amit Náksi képvisel a klubokban és a fesztiválokon egyaránt.

Millió veszélyes éjszaka, millió csodás fény és millió kéz a magasban - az elmúlt közel 15 évben Náksi Magyarország legjobb klubjai mellett megfordult a legfontosabb fesztiválokon - Balaton Sound, Sziget, VOLT, Unique, East Fest, Morotova, EFOTT, BGF UNITE, Lights Off -, valamint a Stereo Palma tagjaként bejárta az egész világot Ibizától Miamin át Ázsiáig.

A fenti linkekről két verzióban - Video Edit és Danny Better Radio Edit - letölthető dalhoz készült klipet hamarosan láthatjuk a zenecsatornákon és online egyaránt. A videóban feltűnik a nagyszerű énekesnő, Brigitta mellett Náksi szerzőtársa, Roger Slato is.

További információk és booking: Náksi Attila | naksi@dancemania.cc

Kapcsolódó linkek: Facebook | YouTube | Twitter

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás