RADIO Promo
ÚJ FIESTA

ÚJ FIESTA
Legszebb éveim

Kiadó: Bayamon zeneműkiadó
Kiadás éve: 2014
Szerző: Knapik Tamás

Radio Edit mp3 | wav

Közel 2 év telt el azóta, hogy a Fiesta együttes eredeti formájában - 11 sikeres év után - megszűnt. Knapik Tamás első gondolata akkor egy új zenekar alapítása volt, amiben ugyanazt a zenét játssza, amit korábban, de új énekessel és új néven.

"Sajnos rá kellett jönnöm, hogy mostanában már nincsenek új zenekarok, mert nincs lehetőség a bemutatkozásra. Leginkább a tehetségkutató műsoroknak álcázott reality show-műsorokon átszűrt énekesek váltogatják egymást egyre gyorsabban, a nagy kereskedelmi televízióban pedig nincsenek zenei műsorok. Vállalni kell a veszélyt, hogy lesznek, akiknek nem lesz szimpatikus egy régi név egy új arccal a fronton. Amikor már azt gondoltam, hagyom az egészet, akkor jött Kocsis Reni, és kisütött a nap! Remélem, ugyanúgy megszeretitek őt, ahogy én tettem. Mostantól bízom benne, hogy hallotok rólunk!"

Az Új Fiesta pedig egy igazán fülbemászó újdonsággal mutatkozik be: a "Legszebb éveim" című dal már letölhető a fenti linkekről. Érdemes meghallgatni, hiszen van, ami sosem változik: ez pedig a jellegzetes, jó hangulatú latin dallam és a frappáns szöveg.

YouTube

További információ: Mikó Zsolt | +36 30 985 2313

Kapcsolódó link: Facebook

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás