RADIO Promo
NEW LEVEL EMPIRE - Wanna Get Over

NEW LEVEL EMPIRE
Wanna Get Over

Kiadó: Elephant House
Kiadás éve: 2014
Szerző: Nyujtó Sándor - Krajczár Péter - Ujvári Zoltán Szilveszter - Mayer Petra

Radio Edit mp3 | wav

Megérkezett a New Level Empire új, "Wanna Get Over" című dala és videoklipje, mely méltó folytatása a "The Last One"-nak, amely az őszi megjelenés pillanatától kezdve óriási siker volt: a nagyobb hazai rádiók és zenei televíziók kiemelt rotációba tették, majd év elején A Dal 2014 című műsornak köszönhetően hetekig a digitális és rádiós listák élén szerepelt, és meghozta a zenekarnak az országos népszerűséget.

A New Level Empire-nek új felvételébe is sikerült egy jó adag pozitív életérzést csempésznie, így a "Wanna Get Over" tökéletes előfutára a nyári partiidőszaknak.

YouTube

12345

VEKONYZ - The Way I Do

VEKONYZ
The Way I Do

Kiadó: Elephant House
Kiadás éve: 2014
Szerző: Vékony Zoltán / Yinka Williams

Radio Edit mp3 | wav

A Vekonyz (ejtsd: pont úgy, ahogy írjuk) név Vékony Zolit takarja, aki több formációban is ügyködött már. Tavaly például a Plastikheaddel vitte sikerre "A szeretet él" című dalt, mely 2013 egyik legnagyobb durranása volt. Idén pedig kollaborált a rapper Denizzel: "Holnapután" című közös felvételük az elmúlt hónapok egyik kedvelt underground slágerévé avanzsált.

Zoli azonban most egy teljesen más oldaláról mutatkozik be - illetve talán ez az ő igazi oldala. A DJ nagyon szereti a könnyed elektronikus műfajokat, a "The Way I Do" pedig a nagybetűs NYÁR hangulatos aláfestő zenéje lehet. Vigyázat, nagyon hallgattatja magát - az instrumentális részek témája pedig egyenesen imádnivaló!

YouTube

12345

DAVE JR. feat. KVAKA ANDREA - Super Simple Love

DAVE JR. feat. KVAKA ANDREA
Super Simple Love

Kiadó: Elephant House
Kiadás éve: 2014
Szerző: Pulai Dávid - Pacsai Márk - Kvaka Andrea / Johnny K. Palmer

Radio Edit mp3 | wav
Navidal Radio Edit mp3 | wav
Nick Bounce 'Super Simple' Radio Edit mp3 | wav

Ritkán esik meg az Elephant House berkein belül, hogy egy újonnan szerződtetett előadónál azt érzik, már az első dalával igazi rádiós bombát ejthetnek a zenei piacra. A "Super Simple Love" című felvétellel és Kvaka Andreával - aki Dave Jr.-ral együtt készítette az újdonságot - viszont épp ez történt!

A közönség első hallásra meg fogja szeretni, hiszen olyan a dal, mint maga a cím: szuper egyszerű és szuper nagyszerű! A fenti linkekről letölthető, imádnivaló vokállal és fülbemászó dallammal rendelkező habkönnyű és táncolható pop-dance daltól még jobb lesz a már amúgy is tavaszias hangulat.

A "Super Simple Love" ráadásul az eredeti Radio Edit mellett két további rövid remix formájában is letölthető!

YouTube

12345

CASH CASH

CASH CASH feat. BEBE REXHA
Take Me Home

Kiadó: Elephant House / Warner Music
Kiadás éve: 2013
Szerző: Jean Paul Makhlouf - Alex Makhlouf - Samuel Frisch

Radio Edit mp3 | wav
Acoustic mp3 | wav

A New York-i dance trió, a Cash Cash neve egy korábbi, Michael Jackson sírján félig-meddig táncoló ("Even though the King is gone, the beat goes on and on") slágernek köszönhetően már számodra is ismerős lehet.

A "Take Me Home" egy hamisítatlan EDM-himnusz, ami a szuperszexi Bebe Rexha (az Eminem/Rihanna-féle "The Monster" társszerzője) közreműködésével elkészült videoklipnek köszönhetően még inkább erőre kapott: a briteknél az 5. helyen debütált, és jelenleg is a top10-ben van. A kisfilm és a felvétel egyaránt bővelkedik a stílusra jellemző elemekben: utazás, nyár, szerelem és egy hatalmas parti - minden, amire ha titokban is, de minden rádióhallgató vágyik!

Bónusz: a szerzemény Acoustic változata is letölthető a fenti linkekre kattintva!

YouTube

12345

KATO & SAFRI DUO feat. BJÖRNSKOV - Dimitto (Let Go)

KATO & SAFRI DUO feat. BJÖRNSKOV
Dimitto (Let Go)

Kiadó: Elephant House / Warner Music
Kiadás éve: 2014
Szerző: Peter Björnskov - Lene Dissing - Morten Friis - Uffe Savery - Thomas Kato Vittrup

Radio Edit mp3 | wav

A fenti linkekről letölthető "Dimitto (Let Go)" Dánia legmenőbb elektronikus zenei producere, Kato mellett a milliós nagyságrendű eladásokat magáénak tudó dobpáros, a Safri Duo és a magával ragadó hangú Björnskov kollaborációja.

A lendületes felvétel már első hallásra megmarad a fülünkben, ahogy az egy eufórikus progressive house-os pophimnusztól talán nem is meglepetés. Pumpáló ütemek és napos hangzás jellemzi a "Dimitto (Let Go)" című slágert, mely Skandináviából indult útjára, és kezdi bevenni egész Európát.

YouTube

12345

További információk: Csontos Noémi Virág | csontos.noemivirag@mton.hu


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás