RADIO Promo
3LAND - Be The One

3LAND
Be The One

Kiadó: Elephant House
Kiadás éve: 2014
Szerző: Németh Attila - Németh László Viktor - Köllő Dávid / Németh Attila

Radio Edit mp3 | wav

A Németh Attila (ének) és Németh László Viktor (billentyű) testvérpár, valamint Köllő Dávid (DJ) alkotta 3Land formáció tagjai már hosszú évek óta zeneszerzéssel foglalkoznak. A csapat zeneiségét a trance / house / electro szentháromsága jellemzi jókora populáris éllel.

Ez a különleges összetettség érződik első közös felvételük, a "Be The One" dallamvilágán is - rendkívül fülbemászó, táncolható és rádióbarát!

YouTube

12345

NIGHT JUGGLERS - Sunlight

NIGHT JUGGLERS
Sunlight

Kiadó: Elephant House
Kiadás éve: 2014
Szerző: Dékány Balázs - Barna Norbert / Dékány Balázs - Barna Norbert

Radio Edit mp3 | wav

Másfél éve mutatkozott be a Night Jugglers első dalával a nagyérdeműnek. "Don't Need You" című kislemezük akkor elindította pályájukat, és szép számmal hozott nekik rádiós játszást is.

Az EDM duó két jó barátból áll: Dékány Balázs (Kev) és Barna Norbert (Mr Brown) folyton együtt lógnak, így nem csoda, hogy a "Sunlight" című új felvételüket is közösen írták és készítették el - mindezt egy átbulizott éjszaka után.

A fenti linkekről letölthető a "Sunlight" címhez hű, igazi napsütéses-szerelmes dal, amely lendületes és táncolható is!

YouTube

12345

DAVID GUETTA & SHOWTEK feat. VASSY - Bad

DAVID GUETTA & SHOWTEK
feat. VASSY

Bad

Kiadó: Elephant House/Warner Music
Kiadás éve: 2014
Szerző: Ossama Al Sarraf - David Guetta - Sjoerd Jannsen - Wouter Jannsen - Vicky Caragiorgos - Manuel Reuter - Ned Tanner Shepard - Giorgio H Tuinfort - Nick Alan Turpin

Radio Edit mp3 | wav

Alig ért a csúcsra az EDM császárának előző kislemeze, a "Shot Me Down", David Guetta máris egy új dallal rukkolt elő, ezúttal a holland Showtek formációval közösen. A kirobbanó energiával szóló "Bad" 2014-ben már a harmadik Guetta-felvétel, amely meg tudta hódítani a Beatport lista 1. helyét.

A magyar közönségnek nem kell sokáig várnia már, hogy a francia DJ-vel bulizzon, ugyanis Zamárdiban a Balaton Soundon újra találkozhatunk vele júliusban. Addig is szóljon max hangerőn a "Bad"!

12345

OLIVER HELDENS X BECKY HILL - Gecko (Overdrive)

OLIVER HELDENS X BECKY HILL
Gecko (Overdrive)

Kiadó: Elephant House
Kiadás éve: 2013
Szerző: Oliver Heldens - Becky Hill / Oliver Heldens - Becky Hill

Radio Edit mp3 | wav

Oliver Heldens "Gecko"-ja instrumentális verzióban már óriási sikereket tudhat magáénak, hiszen a felvétel az elmúlt hónapok egyik legnagyobb klubslágere. Most azonban Becky Hill közreműködésével elkészült a vokális verzió, amelyet "Gecko (Overdrive)"-ra kereszteltek, és amely így egy észbontó EDM himnusszá vált.

A Hollandiában született, 19 éves Oliver Heldens végzős gimnazista, jelenleg az egyik legígéretesebb DJ, akit Tiesto és Pete Tong is támogat. A brit Becky Hill szintén 19 éves, és mindezidáig olyan slágerekben működött közre előadóként és szerzőként, mint a Rudimental "Powerless" című dala vagy Wilkinson "Afterglow"-ja. Ennél többet nem is kell mondani, a felvétel úgyis önmagáért beszél!

12345

TUBE & BERGER, JULIET SIKORA - Come On Now (Set It Off)

TUBE & BERGER, JULIET SIKORA
Come On Now (Set It Off)

Kiadó: Elephant House
Kiadás éve: 2014
Szerző: Raymon Ameer Murray - Steven Wayne Standard - Andrea Monica Martin - Patrick Leroy Brown - Ivan A. Matias - Dana Denise Owens - Rico Renard Wade

Radio Edit mp3 | wav

Az ezoterikus house páros, Tube & Berger - azaz Arndt Roerig and Marko Vidovic - és Juliet Sikora közös dala olyan rádiós óriásoktól kapott támogatást, mint Pete Tong, Annie Mac és Danny Howard. Így egyáltalán nem meglepő, hogy a "Come On Now (Set It Off)" a Beatport lista élét is meghódította.

A felvételt a Strafe 1984-es, azonos című dala ihlette, a Tube & Berger és Juliet Sikora alkotta hármas azonban egészen friss, deep hangszerelést álmodott meg az új változatnak, teletűzdelve retro szintikkel, innovatív tech elemekkel és organikusnak ható gitár sounddal. Töltsd le most!

YouTube

12345

További információk: Csontos Noémi Virág | csontos.noemivirag@mton.hu


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás