RADIO Promo
DJ LENNARD & GABRIEL B - Szabadon

DJ LENNARD & GABRIEL B
Szabadon / Freedom

Kiadó: G-Music
Kiadás éve: 2014
Szerző: Budai Gábor - Leczkési Lénárd / Budai Gábor

Szabadon mp3 | wav
Freedom mp3 | wav

Nyár, szerelem, szabadság... "Freedom in your heart!" Megjelent DJ Lennard & Gabriel B első közös szerzeménye. Kettőjük munkája egy igazi nyári, laza, szerethető dal. A srácok terve egy olyan zene elkészítése volt, amely a slágeres hangzásvilágával és kellemes vokáljával megállja a helyét mind a rádiókban, mind a klubok táncterein. Az eddigi visszajelzések alapján úgy fest, ez nagyon is sikerült. A "Szabadon" / "Freedom" című dalt már megjelenése előtt óriási érdeklődés övezte, és a YouTube-on való bemutatása óta folyamatosan pozitív visszajelzéseket kapnak a fiúk. Gondolva mindenki igényére a dalból készült magyar és angol szövegű változat is, amely már egyre több DJ és rádió repertoárjában szerepel! DJ Lennard és Gabriel B heti rendszerességgel külön utakon népszerűsítik új felvételüket, de nem zárkóznak el a közös fellépéstől sem. Tudj meg róluk többet hivatalos Facebook oldalaikról!

DJ Lennard a szegedi egyetemi bulikon keresztül vált ismertté. Nevéhez fűződik a lassan országos ismertségű TESIS BULI brand és bulisorozat. Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő online rádiójában, az All In PartyRadio-ban heti rendszerességű műsorral jelentkezik Stupid Show néven. DJ-szettjei a dinamizmusról, tudatosságról, stílusok kavalkádjáról és közönségorientált hozzáállásáról szólnak. 13 év szakmai tapasztalat van mögötte.

Gabriel B 10 éve dolgozik DJ-ként és producerként egyaránt. Szerzeményei között olyan slágerek vannak, mint a "Melody" DJ Wallas közreműködésével, amely ma is szinte nap mint nap felcsendül valamelyik rádióban, és a dal hangját az ország egyik legismertebb sorozatszínésze, Bozsek Márk adja. A saját dalokon kívül remixeket is készít: a közelmúltban a hazai Eurovíziós kedvenc, Bogi "We All" című dalához, valamint a fesztiválok és egyetemi bulik elengedhetetlen darabjához, a szombathelyi Ocho Macho zenekar "Jó nekem" című szerzeményéhez készült remix, utóbbit a Class FM is felvette a repertoárjába.

YouTube

Kapcsolódó linkek:
DJ Lennard » Facebook | Soundcloud | Instagram
Gabriel B » Facebook | Soundcloud | Instagram

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás