RADIO Promo
DAVID CORREY feat. TÓTH GABI - The World Is Ours - Miénk a világ

DAVID CORREY feat. TÓTH GABI
The World Is Ours - Miénk a világ

Kiadó: Coca-Cola
Kiadás éve: 2014
Szerző: Rock Mafia

Radio Remaster Edit mp3 | wav

Tóth Gabi nemrég újabb elismerést kapott azzal, hogy őt kérte fel a Coca-Cola, hogy az idei futball világbajnokságra készült himnuszából David Correy társaságában egy duettet hozzon létre.

A "The World Is Ours" című dalt eredetileg a brazil származású, amerikai X-Faktor döntős David Correy énekli, de minden országban készítenek egy lokális változatot az arra legméltóbb énekessel. Magyarországon azért esett Gabira a választás, mert személyiségével és temperamentumával jól képviseli azt a fiatalosságot és lendületet, amit a sport és a VB jelent.

A két művész a közelmúltban élőben elő is adta a közös slágert, ugyanis David Rio de Janeiro és New York között Magyarországra látogatott, hogy találkozzon Gabival, és a VIVA Comet színpadán bemutassák duettjüket.

A dalból a Silverhill Stúdióban Vígh Arnold készített egy újrakevert változatot, amely a "The World Is Ours - Miénk a világ" című fülbemászó és dinamikus szerzeményt újabb szintre emeli: még jobb, még inkább rádióbarát hangzást kapott, amely a világbajnokság alatt igazi slágerré emeli!

Kapcsolódó linkek: Web | Facebook

További információk: Kiss Anikó | +36 30 382 0480 | kiss.aniko@tothgabi.hu

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás