RADIO Promo
MICROWAVE MONKEYS feat. NITA - Sun Is Shining

MICROWAVE MONKEYS feat. NITA
Sun Is Shining

Kiadó: DanceMania Recordings
Kiadás éve: 2014
Szerző: Bob Marley - Lee Perry

Radio Edit mp3 | wav

A Microwave Monkeys formáció három jó barát együttműködése: Krajczár Péter (Peet Syntax) neve olyan projektekhez fűződik, mint a Karmatronic, a New Level Empire, DENIZ, a Proof Of Life, valamint számos más popzenei produkció, míg DJ Miller 20 éve járja Budapest és az ország legjobb klubjait, illetve a környező országok szórakozóhelyeit. A trió harmadik tagja pedig S!D, azaz Sipőcz Dávid, aki a mosonmagyaróvári régió egyik legnépszerűbb lemezlovasa, és aki producerként is megállja a helyét.

A társulás azzal a céllal jött létre, hogy a három különböző ízlésvilág és zenei szemlélet találkozásával egy vadonatúj hangzás jöjjön létre. Idei első kiadványuk tökéletesen eleget tesz ennek az elvárásnak: a "Sun Is Shining" című Bob Marley-klasszikus feldolgozása egy kellemes, 120 bpm-es dal egy szexi énekhanggal kiegészítve hazánk egyik legnépszerűbb vokalistája, Nita közreműködésével.

A Microwave Monkeys vadonatúj felvétele egy igazi nyári csemege: a vízparti bulik és a fesztiválok elengedhetetlen tartozéka, a napfelkelték és naplementék hivatalos szponzora. A fenti linkekről letölthető Radio Edit a rádiók régi-új kedvenceként óriási népszerűségre számít!

Kapcsolódó linkek: DJ Miller Facebook | Beatport

További információ: djmillerhun@gmail.com

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás