RADIO Promo
VENCZLI ALEX - Hit Rewind

VENCZLI ALEX
Hit Rewind

Kiadó: Schubert Music Publishing
Kiadás éve: 2014
Szerző: Rácz Gergő - Molnár Gábor / Johnny K. Palmer

Radio Edit mp3 | wav

Venczli Alex az Ének iskolája című televíziós show első szériájában mutatkozott be: a műsor szereplői közül ő vált a legnépszerűbbé, amit a rengeteg neki címzett rajongói levél is tanúsít. Tanára Szandi volt, akivel szoros barátság alakult ki köztük, azóta rendszeresen lépnek fel együtt különböző rendezvényeken.

200 gyerek közül választották ki a Budapesti Operettszínházba a Veled Uram című rockoperába, ahol egy évadon keresztül játszotta I. András szerepét, azonban nem ez az egyetlen érdeme színházi körökben: alakította már Mauglit a Dzsungel Könyvéből, Kuksit a Valahol Európában című musicalből, valamint a kis Benjámint a Józsefből.

Alex első - a fenti linkekről letölthető "Hit Rewind" című - szóló dalát Rácz Gergő és Molnár Gábor írta, szövegét pedig Johnny K. Palmer fogalmazta meg. A tapasztalt producerek felfedezték Alex rekedt hangjában a lehetőséget arra, hogy egy igazán vagány, lendületes, gitáros alapokon nyugvó popzenét komponáljanak. A frissességet sugárzó, nyári hangulatú dalhoz klip is készült, amely hamarosan látható lesz a zenecsatornákon. A dal várhatóan – Alex fiatal kora ellenére – nem csak a tinik kedvence lesz.

Kapcsolódó link: Facebook

További információ: Oltvári Beatrix | beatrix.oltvari@gmail.com | +36 30 993 4342

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás