RADIO Promo
THE BUCKINGHAM PROJECT - Mirrors

THE BUCKINGHAM PROJECT
Mirrors

Kiadó: szerzői kiadás
Kiadás éve: 2014
Szerző: Garam Péter - Selmeczi Kristóf - Szabó Tamás

Radio Edit mp3 | wav
Original Mix mp3 | wav

A rejtélyes The Buckingham Project magját két producer képezi, akik számos hazai, illetve külföldi produkció háttéremberei voltak. 2012-ben úgy döntöttek, hogy saját pop formációt hoznak létre, melynek közreműködőit a honi zenei szcéna legtehetségesebb előadóiból választják ki. A csapat régi barátja Bognár Tibi, akihez nagyon közel áll ez a zenei műfaj, és aki azonnal igent mondott a csapat felkérésére.

A tagok folyamatosan dolgoznak az újabb és újabb dalokon, melyekben szintén ismert előadók közreműködnek, zenéjükben pedig szívesen és elegánsan ötvözik a legújabb elektronikus áramlatokat az indie zene szinte minden válfajával.

Bemutatkozó daluk - melyet az MR2 - Petőfi Rádió már a szárnyai alá vett - elkészítésekor is ez volt a fő szempont, így esett a választásuk Tonyóra (Szabó Tamás), a világszerte jelentős sikereket elérő The Moog frontemberére, valamint Alba Hysenire, akikkel hamar egymásra hangolódtak. Első közös produkciójuk, a "Mirrors" a fenti linkekről letölthető Radio Edit és Original Mix verzióban is - ismerd meg mindkettőt!

További információ: Bognár Tibor | tibi.bognar@gmail.com | +36 20 264 8848

Kapcsolódó link: Facebook

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás