RADIO Promo
SOUL ALL STARS - Csak a zene

SOUL ALL STARS
Csak a zene

Kiadó: Star People Productions
Kiadás éve: 2014
Szerző: Burai Krisztián - Hepcat - Jánoska István - Csicsák Norbert / Hepcat - Prorok Péter - Tóth Lóránt

Radio Edit mp3 | wav

Néhány hónappal ezelőtt egy zenei stúdióban összefutott Dér Heni és Mohamed Fatima. Rég nem találkoztak, így beszélgetésbe elegyedtek. A téma adott volt: a két énekesnő aktuális slágere (“Ég veled", “Ragyog a szívem") fej-fej mellett vezette a rádiós slágerlistákat hónapokon át. Beszélgetés közben a stúdió vezetője, aki egyben Magyarország egyik legkeresettebb zenei producere is (Rúzsa Magdi, Kállay-Saunders András, Dér Heni, Oláh Gergő, stb.), Burai Krisztián egy dallamot próbálgatott a zongorán, amire mindkét énekesnő felkapta a fejét. Akkor jött az alapötlet, akár készülhetne egy közös dal is. Hozzátették zenei elképzeléseiket, saját zenei világukat, így elkezdett egy új dal kialakulni.

Néhány nappal később Kökény Attila is ebben a stúdióban dolgozott, belehallgatott a felvételbe, ami annyira elnyerte a tetszését, hogy ő is felénekelt egy részt. A hír szájról szájra terjedt, egyre több előadó jelezte, hogy szívesen részt venne ebben az örömzenélésben. Így csatlakoztak a többiek is: Lory B (a Kartell alapítója), Ferenczi György és DJ Quick is.

Megszületett a “Csak a zene" című dal, ami a zene szeretetéről szól. A szerzeményhez videoklip is készült, melyet a Los Tiki Pictures készített. A Soul All Stars produkciót nem menedzserek, producerek találták ki: ezt a közös felvételt az örömzenélés és a zene szeretete hozta össze.

A dalban szereplő kiemelt előadók nézettségei:
- Mohamed Fatima: “Ragyog a szívem" - YouTube: 2.947.000 megtekintés, Facebook: 82.600 követő
- Dér Heni: “Ég veled" - YouTube: 2.811.000 megtekintés, Facebook: 31.100 követő
- Kökény Attila: “Nincs semmi másom" - YouTube: 3.523.000 megtekintés, Facebook: 74.100 követő

YouTube

Kapcsolat: Star People Management | +36 30 212 6000 | kiss.aron@starpeople.hu

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás