RADIO Promo
BLOODY POP! AND FRIENDS - Merry Scary Christmas

BLOODY POP! AND FRIENDS
Merry Scary Christmas

Kiadó: szerzői kiadás
Kiadás éve: 2014
Szerző: Kárpáti Attila - Vince Murphy / Vince Murphy

Radio Edit mp3 | wav

Vince Murphy, a Paddy And The Rats kelta punk zenekar egyetlen Miskolcon, a szülővárosában rekedt tagja úgy gondolta, hogy miskolci zenész barátaival csinál egy közös karácsonyi projektet arra a dalra, amit egy ködös, enyhén ittas novemberi estén írt szomszédjával és barátjával, Kárpáti Attilával, a Foolberry gitárosával. Így hívta életre a Bloody Pop! and friends formációt, amiben a szerzőkön kívül a Bíborszél, a Foolberry és a Vaultage zenekarokból szerepelnek még páran, illetve Tóth Gabica énekesnő. A társulás minden komolyabb cél nélkül, inkább csak egy ihlet jókedvű megvalósítása alkalmából állt össze.

A "Merry Scary Christmas" című barokkos hangulatú újdonságot a szerzők a gondolatnak ajánlják: "Annak, ami teremtette és fenntartja az univerzumot, rajta a Földet, hátán az emberrel, aki szintén képes teremteni vele. Minden gondolat él, ha negatív, ha pozitív, akkor is, ha csak fantázia. A lét egyetlen törvénye pedig az, hogy minden visszafelé tart a teremtőjéhez, így a gondolat is. Ezt bizonyítja például a gravitáció és egyéb fizikai törvények. December 21-én Isten arcával újra az ember felé fordul, és újjászületik a fény, melynek szárnyán mindenki - legyen ember, lélek vagy gondolat - újra hazatalál" - meséli Vince Murphy, aki ezzel a dallal is szeretne köszönetet mondani Grandpierre Attilának és Géczy Gábornak a csodálatos előadásaikért és az ezen irányú gondolatai felébresztésért.

A "Merry Scary Christmas" letölthető a fenti linkekre kattintva. A dalhoz készült grafikus-fotós video elérhető a YouTube-on két további rövid trailer társaságában.

YouTube Videó | Trailer 1 | Trailer 2

Kapcsolat: Vince Murphy (Takács Péter) | +36 70 629 6667 | bloodypop669@gmail.com

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás