RADIO Promo
RÁCZ GERGŐ - Timeline

RÁCZ GERGŐ
Timeline

Kiadó: Schubert Music Publishing
Kiadás éve: 2014
ISRC: HU-B00-14-00083
Tracklist és szerzők:
1. V.I.P. (Rácz Gergő, Józsa Alex, Rakonczai Viktor, Rakonczai Imre): Keresem a lányt (Rácz Gergő - Rakonczai Viktor - Major Eszter)
2. V.I.P.: Szükségem van rád (Rácz Gergő - Rakonczai Viktor - Gallusz Nikolett)
3. Rácz Gergő: Bennünk a világ (Rácz Gergő - Szabó Ágnes)
4. Wolf Kati: Szerelem, miért múlsz? (Rakonczai Viktor - Rácz Gergő - Geszti Péter)
5. Oláh Gergő: Törj ki a csendből! (Rakonczai Viktor - Rácz Gergő - Szabó Ágnes)
6. Rácz Gergő: Csak állj mellém! (Rácz Gergő - Geszti Péter)
7. Fool Moon (Rácz Gergő, Németh Miklós, Molnár Gábor, Wodala Barnabás, Mészáros Tamás): It can't be over (Bella Máté - Rácz Gergő - Galambos Attila - Szente Vajk)

Radio Edit mp3 | wav

Rácz Gergő "Timeline" című videójában nem csak az énekhangot hozza létre a szájával, hanem a hangszerekét is. A zeneszerző kiválasztott néhányat a legnagyobb sikerei közül, és acappella feldolgozást készített hozzájuk. Ezeket a dalokat egyes egyedül adja elő, és a dobtól a gitárig mindent a saját hangjával helyettesít. Ilyen típusú egyszemélyes acappella átirat most készült először Magyarországon.

Gergő énekesként, zeneszerzőként, hangszeres zenészként és producerként egyaránt tevékenykedik. Éppen ezért jutott eszébe, hogy vajon milyen lehet, amikor ezeket a tapasztalatokat egyetlen videóban mutatja be. Emellett kíváncsi volt arra is, hogy mennyire tudja megközelíteni a hangszeres zenék hatását csak emberi hangokkal helyettesítve. Már több mint 60 ezren látták az eredményt, Neked is látnod kell!

A Facebookot, a zenei portálokat és a Velvetet is rekord idő alatt bejárta a videó, amelynek Radio Edit "hanganyaga" most végre letölthető a rádiósok számára is. Kép nélkül is kiváló "élő megamix"!

YouTube

Kapcsolódó linkek: Web | Facebook | YouTube

További információ: raczgergo@raczgergo.hu | +36 30 758 2407

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás