RADIO Promo
FOOL MOON - Kettesben jó

FOOL MOON
Back 2 Right

Kiadó: Schubert Music Publishing
Kiadás éve: 2014
Szerző: Molnár Gábor / Kasai Jnofinn
ISRC: HU-BOO-14 -00091

Radio Edit mp3 | wav

Hazánk pop-acappella csapata, a Fool Moon újra A Dalban! "Back 2 Right" című saját szerzeményük egy dallamos slágergyanús dal, ami méltán került a legjobb 30 közé és ezáltal az Eurovíziós Dalverseny hazai elődöntőjébe.

A Fool Moon 2001-ben alakult Szegeden, és azóta - hazánkban egyedülálló módon - a hangszeres kíséret nélküli éneklés popzenei műfaját népszerűsíti. A csapat számtalan európai és ázsiai turné, fesztivál és verseny (többek közt a Ward Swingle A Cappella, a VI. Tajvani Nemzetközi A Cappella és a Solevoci Nemzetközi Acappella Verseny) után A Dal 2014 döntőseként az "It Can't Be Over" című produkciójával került a hazai figyelem középpontjába.

Legújabb lemezük, a "Kettesben jó" az elmúlt 13 év közreműködéseit gyűjti össze egy albumra. Egyfajta számadás az elmúlt évtizedről: arról, hogy kikkel dolgozott együtt a csapat, mely dalokat szerették a legjobban, mely barátságokkal gazdagodtak...

A Fool Moon 2014. december 28-án a MOM kulturális központban tartandó - már most közel telt házas - nagykoncertjén bemutatja az új album dalait, köztük a fenti linkekre kattintva letölthető "Back 2 Right" című rádiós újdonságot is!

Kapcsolódó linkek: Web | Facebook

További információk: Kiss Anikó | +36 30 382 0480 | kiss.aniko@arteriadesign.hu

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás