RADIO Promo
P.BOX vs. DJ.DEZI - A zöld, a bíbor és a fekete

P.BOX vs. DJ.DEZI
A zöld, a bíbor és a fekete

Kiadó: magán kiadás
Kiadás éve: 2015
Szerző: Sáfár József - Cserháti István / Csiga Sándor

Retro Sensation Radio Edit mp3 | wav

A rocklegenda újjászületik! Dj.Dezi, alias Szepesi Dezső ismét nagy fába vágta a fejszéjét, amikor 2014 őszén egy régi nagy rockhimnusz újraértelmezését tűzte ki célul. Hosszas munka után megszületett "A zöld, a bíbor és a fekete" című dalhoz készült remix, ami a Retro Sensation bulikon rendszeresen felcsendül, és amiért a közönség egyszerűen megőrül.

"Mindig is imádtam ezt a P.Box slágert, rengeteget buliztunk rá, és nagyon nagy megtiszteltetés a dal szerzői részéről, hogy a demo meghallgatása után hozzájárultak engedélyükkel a remix végleges elkészítéséhez, így Magyarországon én lehetek az első, aki hivatalosan feldolgozást készít ebből a rockhimnuszból egy olyan verzióban, amely nem sérti Radics Béla, Bencsik Sándor és Cserháti István emlékét" - meséli Dj.Dezi.

Az újdonság Retro Sensation Radio Edit verziójához olyan hivatalos videoklip is készült, ami vidám ötvözete a rock és a disco műfajoknak. A dal a fenti linkről letölthető!

YouTube


DJ.DEZI feat. CSORDÁS TIBI - Szabadon

DJ.DEZI feat. CSORDÁS TIBI
Szabadon

Kiadó: szerzői kiadás
Kiadás éve: 2015
Szerző: Csordás Tibor - Szepesi Dezső / Szepesi Dezső - Csordás Tibor - Czifra Sándor

Radio Edit mp3 | wav

Szepesi Dezső, alias Dj.Dezi a számos sikeres retro remix után most egy vadonatúj saját dallal örvendezteti meg a közönségét. Ezúttal a magyar latin műfaj koronázatlan királyával, az egykori Fiesta együttesből jól ismert többszörös arany- és platinalemezes Csordás Tibi közreműködésével készített egy könnyű, nyári dance stílusú dalt.

A lemezlovas és az énekes a "Szabadon" címet adta a kellemes, közönséget megmozgató felvételnek, melyben Dezi a történet szereplőjeként rappel, míg Tibi külsősként, "szabadon" mondja el érzéseit.

Töltsd le az újdonságot - melyhez hamarosan videoklip is készül - a fenti linkekről, és pörgesd a Radio Edit változatot minél gyakrabban!

Kapcsolódó linkek: Web | Facebook | Soundcloud

További információ: dj.dezi@outlook.com | +36 70 592 33 55

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás