RADIO Promo PRO - NLR/G-Music
ACELINE feat. VICTORIA MAGDA - Pumped Up Kicks

ACELINE feat. VICTORIA MAGDA
Pumped Up Kicks

Kiadó: New Legion Records/G-Music
Kiadás éve: 2015
Szerző: Mark Foster

Radio Edit mp3 | wav

Az Aceline egy 2014-ben alakult hazai elektronikus zenei formáció, mely Szabó Dávid (Dave Scorp) és Fekete Gergő (KillthePop) közös munkásságának gyűjtőneve. Irányzatukra a finomabb house stílusjegyei és kellemes vokálok egyvelege jellemző, számos projekt esetén élő hangszerekkel fűszerezve. Zenei repertoárjuk a mai divatos, tágabb értelemben vett deep house minden válfaját felöleli.

Belgiumi illetőségű énekesnőjük, Victoria Magda ezúttal a Foster The People "Pumped Up Kicks" című slágerét énekelte fel nekik, amihez a srácok menetrendszerűen szállították a dögös alapot, így ez a zene nem hiányozhat az idei nyár buliindító rádiós trackjei közül - ezt bizonyítja a közel 900 ezres YouTube megtekintés is! Töltsd le a Radio Edit változatot a fenti linkekről, és pörgesd mielőbb!

YouTube

12345

HOOCH - I Know You Want Me

HOOCH
I Know You Want Me

Kiadó: New Legion Records/G-Music
Kiadás éve: 2015
Szerző: Pálinkás Attila - Kis Richárd

Original Mix mp3 | wav

Hooch nevével először három éve ismerkedhetett meg a nagy közönség, amikor Gabriel B-vel közösen megnyerték a Tocadisco remixversenyt. 99 Problems nevű projektjével megjelent "Vampire" című dala, majd Bricklake és Sean Darin közreműködésével a "Don't Panic (I'm Muslim)" című felvétel, melynek klipjét több mint 350 ezren nézték meg eddig a YouTube-on. Első önálló dala, a "Day By day" hetekig szerepelt a Hivatalos Dance Top 40 slágerlistán.

A fenti linkekről letölthető "I Know You Want Me" című újdonságában tökéletesen keveredik a fülbemászó dallam a legtrendibb house hangzással. Ennek köszönhetően nemcsak a klubok, de a rádiók nagy kedvence is lehet, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a német djtunes.com oldalon a legtöbbet vásárolt zenék közt a dance kategóriában az 1., összesítésben pedig a 2. helyet érte el május utolsó hetében. Töltsd le az Original Mix változatot a fenti linkekről, hadd szóljon minél több frekvencián!

YouTube

12345

EDO DENOVA - Every Little Symbol

EDO DENOVA
Every Little Symbol

Kiadó: New Legion Records/G-Music
Kiadás éve: 2015
Szerző: Dolmányos Edina - Gángó Krisztián - Kis Richárd - Spiegelhalter László

Original Mix mp3 | wav

Edo Denova 2011-ben - a jogi és közgazdaságtani tanulmányai vége fele járva - megnyerte a VIVA TV női DJ-versenyét, mely az első nagyobb áttörést jelentette zenei karrierjében. A tehetséges lemezlovas hölgyet azóta folyamatosan hívják fellépésekre, saját dalai hatalmas sikert aratnak a közönség köreiben.

Idén tavasszal jelent meg a fenti linkekről letölthető "Every Little Symbol" című single-je. Az Original Mix a UK house klasszikusabb vonalát követi, trendi hangzásával pedig garantáltan a rádióhallgatók egyik új kedvence lesz!

YouTube

12345

Kapcsolódó linkek: Facebook | SoundCloud

Kontakt: Gángó Krisztián | +36 70 632 1627 | newlegionrecords@gmail.com


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás