RADIO Promo
AMIGOD - Hősöd

AMIGOD
Hősöd

Kiadó: Hear Hungary
Kiadás éve: 2015
Szerző: Köteles Leander - Fábri András - Czifra Miklós - Maczák Márk / Köteles Leander
ISRC: HUC141300166

Radio Edit mp3 | wav

Az Amigod egy vadonatúj new wave/synthie pop zenekar, melyet Köteles Leander (ének) azzal a céllal alapított, hogy a zenei ízlését nagymértékben meghatározó '80-as évek popzenéjére építkezve modern, aktuális hangzású, könnyen befogadható dalokat alkosson zenésztársaival.

"A '80-as évek szintipopján nőttem fel, így valahol egyértelmű, hogy ez a vonal is hatott rám, nem is kicsit. Szeretek zeneileg kísérletezgetni, s ezt a vágyamat itt ki is tudom teljesen élni. A többiek pedig ebben partnerek, úgyhogy mikor összeülünk ötletelni, akkor merjük kicsit elengedni a fantáziánkat." - nyilatkozta Leander.

Leander hamar megtalálta az azonos zenei elképzelésekkel rendelkező társait Czifra Miklós (gitár), Fábri András (gitár) és Maczák Márk (dob) személyében, így a "Hősöd" már közös műhelymunka eredménye.

A "Hősöd" egy laza, könnyed, azonnal ható nyári sláger, mely humoros, de nem komolytalan szövegével azonnal felhívja magára a figyelmet: "A magyar szöveg arról szól, hogy a mai világban a férfiak megszűntek férfinak lenni, a mai lányok viszont igenis igényt tartanának igazi hősökre: olyan férfiakra, akiket kiskorukban a mesékben láttak. Ez a gondolat indította el a 'Hősöd'-et."

A dalhoz a '80-as évek hangulatát megidéző videoklip is készült. A felvétel mp3/wav fájlban letölthető a fenti linkekre kattintva!

YouTube

Kapcsolódó link: Facebook

További információ: Hear Hungary » Külkey Ádám | adam.kulkey@hearhungary.hu | +36 30 397 9292

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás