RADIO Promo
MARGE - Váratlan nyár

MARGE
Váratlan nyár

Kiadó: Mamazone
Kiadás éve: 2015
Szerző: Rochlitz Tamás / Dunajcsik Mátyás - Batta Zsuzsanna

Radio Edit mp3 | wav

Marge legújabb klipje a "Váratlan nyár" című dalához készült, melyet az énekes-dalszerző maga rendezett. A GoPro kamerával rögzített kisfilm a vidámsággal és szabadsággal telített ezerarcú nyári fesztiváléletérzés hangulatát festi elénk. A videopremierre tegnap este került sor a Petőfi TV műsorán, és a friss klip máris megtekinthető a YouTube-on is!

A Marge által rendezett és rögzített klip forgatása stílusosan a VOLT Fesztiválon indult, majd Budapesten folytatódott - az énekesnő zenésztársai, rajongói, ismerősei, kedves idegenek, jóbarátok egyaránt visszaköszönnek a képkockákon. A videó bemutatja, miként szórakoznak együtt kicsik és nagyok a nyár legjobb perceiben.

A gyerekek és a felnőttek nézőpontjának együttes felvillantása nem véletlen: Marge saját bevallása szerint is e két életszakasz találkozásánál áll, és ezzel a klippel szerette volna képre vinni életének jelenét. E pillanatokat a klip ritmusosan váltakozó, a gyermeki és felnőtt ént dinamikusan felrajzoló felvételei örökítik meg.

A "Váratlan nyár" Dunajcsik Mátyás költő és Marge által közösen írt dalszövege, Monkeyneck zenéje, a Csizik Balázs által vágott képsorok és Marge jól ismert, kedvesen vibráló hangja együtt szólaltatja meg a nyári dallamot, amely egyszerre szól a fülledt hónapok lendületéről és a kánikula ígérte felszabadult szórakozásról.

Marge eközben már készül következő klipje forgatására, mely az eredetileg angol nyelvű "Lowkey/Say" című dalának magyar változatához készül, és nyár végén debütál. Ősszel pedig érkezik az énekes-dalszerző nagylemeze is, melyet budapesti és vidéki városokat is érintő klubkoncert kísér majd.

YouTube

További információk: Batta Barnabás | +36 30 318 3607 | batta@mittecomm.com

Kapcsolódó linkek: Web | Facebook | YouTube | SoundCloud

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás