RADIO Promo
FENYŐ MIKLÓS - Bye, bye nyár

FENYŐ MIKLÓS
Bye, bye nyár

Kiadó: Star People Productions
Kiadás éve: 2015
Szerző: Bryant Felice - Bryant Boudleux / Fenyő Miklós
Producer: Strem Gábor, Kiss Áron
ISRC: HUC091300072

Radio Edit mp3 | wav

Nyolc év után új Fenyő-dal! Egy legendás sláger Fenyő Miklós szövegével és előadásában.

A friss felvétel születésének körülményeiről mesél a művész:

Amerikából jöttem. Na, nem a sokat emlegetett, legendás "régi, szép időkben", hanem idén, nyár közepén, egy fellépésekkel tarkított, körülbelül egyhónapos körkikapcsolódásból. Valahol Las Vegasban lehettünk, és a közelgő margitszigeti koncert tartalmát tömören összefoglaló gondolat körül járt a fejem. Hirtelen eszembe jutott, mennyi interjút adtam az elmúlt, közel két évtizedben, ahol az adott riporter valahogy így vezette be a diskurzust: "...és nemsokára itt van Fenyő Miklós szokásos nyár búcsúztató fellépése a Szabadtéri Színpadon." Tényleg, miért ne? Legyen ez egyszer így: "Bye, bye nyár".

Annyira nem is hangzik rosszul. És ha még rá is erősítenék?

Itt van ez a dal, a "Bye, bye, love" az Everly Brothers-től, amelybe még a poétikusan ifjú korban szerettem bele. Elkezdtem írni rá egy magyar szöveget. Még ott az utcán, csak úgy fejben. Aztán, mikor már megvolt vagy két refrén, lejegyeztem a mobilomba. És csak úgy jöttek a sorok. Mire beesteledett, kész volt az egész. Rájöttem, hogy a szöveg pont arról szól, amiről kell, vagyis a tizenéveken át tartó "nagy kalandról," a szigeti sorozatról. Jó, akkor ha hazaérek fel is veszem egy stúdióban. Hátha jó lesz...


A fenti linkekről letölthető "Bye, bye nyár" című újdonsághoz egy frappáns videoklip is forgott Galler András Indián és a Los Tiki Pictures gyártásában. Fenyő Miklós új dala élőben először augusztus 29-én, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz hallható.

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolódó linkek: Web | Facebook

További információk: Strem Gábor | strem.gabor@koncert.hu | +36 30 948 7724

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás