RADIO Promo
LOMBOS EL MARCI

LOMBOS EL MARCI & A JUHÁSZ ATTILA JAZZ QUARTET
Popipari paripa

Kiadó: Gold Record
Kiadás éve: 2014
Szerző: Juhász Attila / Lombos Márton
ISRC: HU A791400143

Radio Edit mp3 | wav

Új klippel jelentkezik Lombos El Marci és a Juhász Attila Jazz Quartet. A Gold Record gondozásában megjelent "Voodoopest" című smooth jazz albumhoz elkészült második kisfilm ugyanannak a Balogh Balázsnak a munkája, aki a "Voodoopest" lemezborítóját, valamint az előző, "Lombos úr (Áfatartozás)" című videót is készítette.

"A 'Popipari paripa' című dal egyfajta görbe tükröt tart a hazai popbiznisz szereplői elé, aminek persze én is ugyanúgy részese vagyok. Nem akar bántani senkit, csak felidézi azokat az időket, amikor bérelt limuzinnal érkeztek a díjátadókra az aktuális popsztárok, miközben a szép nagy autó alig pár sarokkal odébb indult. A csillogás és a máz alatt ott van a szerethető csóróság, aminek én is részese voltam annak idején. Az egyik ilyen sztori, hogy zenészként mindannyian vadiúj szponzorcuccokban feszítettünk, miközben arra nem volt pénzünk, hogy kimenjünk a Szigetre, sőt, olyan is volt, hogy az előző albérlő által otthagyott hurutoldó gyógytea füvéből sodortunk cigit, miközben menő poplemezekbe dolgoztunk be. De én az egészet nagyon szeretem... És sokszor a háttér sokkal szerethetőbb és értékesebb, mint a külső máz" - kommentálta Lombos el Marci a dal szövegét.

A Lombos el Marci & a Juhász Attila Jazz Quartet produkció legközelebb október végén látható egy exkluzív lakáskoncert keretén belül, addig is letölthető a "Popipari paripa" című dal, amihez néhány napja elkészült egy vadonatúj videóklip is.

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolódó link: Lombos el Marci - Facebook

Kontakt:
Lombos Márton | marton.lombos@gmail.com | +36 30 636 3222
Gaál Tekla | voodoopest@gmail.com | +36 30 981 2599

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás