RADIO Promo PRO - HungaroSound
ByTheWay - Selfiegyár

ByTheWay
Selfiegyár

Kiadó: HungaroSound
Kiadás éve: 2015
Szerző: Szikszai Péter - Feng Ya Uo Ferenc - Vavra Bence - Szűcs Norbert / Szikszai Péter
ISRC: HU-B29-1200443

Radio Edit mp3 | wav

Az X-Faktorban ismertté vált, azóta pedig aranylemezes előadóvá érett ByTheWay új dallal jelentkezik. A "Selfiegyár" című újdonság egy kis visszatekintés az idei nyárra, ami a srácok számára igencsak mozgalmasan telt. A fellépések mellett egy nyári telt házas önálló nagykoncerttel és egy 7 állomásos őszi akusztik turnéval is kedveskedtek rajongóiknak.

A fenti linkekről letölthető könnyed, modern pop hangzású "Selfiegyár" című újdonsághoz videóklip is készült, mely egyre gyakrabban látható a zenecsatornákon, így épp itt az ideje, hogy a dal a rádiók világában is gyakori vendéggé váljon!

Hallgass bele: YouTube

12345

STEREO PLAYERS & COOKY - Music

STEREO PLAYERS & COOKY
Music

Kiadó: HungaroSound
Kiadás éve: 2015
Szerző: Holló Zoltán
ISRC: HU-B29-1200454

Radio Edit mp3 | wav

Cooky a Music Fm népszerű műsorvezetője, valamint a hazai klubélet meghatározó alakja is egyben - most pedig egy igazi EDM trackkel örvendezteti meg közönségét. A Stereo Players közreműködésével készített "Music" című újdonság már számos hazai szórakozóhelyen felcsendült, és természetesen a Music Fm-en is rendszeresen hallható.

Csatlakozz te is, töltsd le a fenti linkekről a Radio Edit verziót és játszd elsőként a dalt, amely igazi sláger várományosként már el is kezdte hódító útját!

12345

HAMVAI P.G. & ROBERTO WINNY - Deep In My Soul

HAMVAI P.G. & ROBERTO WINNY
Deep In My Soul

Kiadó: HungaroSound
Kiadás éve: 2015
Szerző: Hamvai Péter - Roberto Winny / Roberto Winny
ISRC: HU-B29-1200441

Radio Edit mp3 | wav

Hamvai P.G., aki hosszú évek óta diktálja a zenei divatot a hazai és nemzetközi klubokban, ezúttal is Roberto Winny közreműködése nyomán rukkolt elő egy vadonatúj dallal. A "Deep In My Soul" igazi Disco*s Hit feeling, így a rádióműsor és a partisorozat rajongóinak kötelező himnusza ez a felvétel!

Töltsd le a Radio Edit változatot a fenti linkekről, mert az újdonság nemcsak a klubok, de a rádiók repertoárjába is nagyszerűen illeszkedik!

Hallgass bele: YouTube

12345

SUPERFLARE - If You Need It

SUPERFLARE
If You Need It

Kiadó: HungaroSound
Kiadás éve: 2015
Szerző: Szeifert Zsolt - Krajczár Péter / Hegyi Ákos
ISRC: HU-B29-1200440

Radio Edit mp3 | wav

A Superflare formáció a színvonalas, trendi pophangzás jegyében született: "If You Need It" című debütáló daluk vokalistája az a Hegyi Ákos, akit 2013-ban az X-Faktor tehetségkutatóban ismerhetett meg az ország, majd 2014 nyaráig A Dal-döntős Muzikfabrik énekeseként hallatta hangját.

A formáció tagjai Szeifert Zsolt és Krajczár Péter, akik egy évtizede dolgoznak együtt a napjainkban is sikeres Szeifert vs. Krash formációban. Az alkotópárosnak itthon és szinte az egész világon megjelent közel ötven saját dala és remixe, közel húsz videóklipje, számtalan albumon és válogatáslemezen szerepeltek.

Új daluk, a fenti linkekről letölthető "If You Need It" várhatóan hasonló sikereket könyvelhet el, mint elődei - vedd ki a részed a sikerből, töltsd le most!

12345

Kapcsolódó linkek: Web | Facebook

További információ: iroda@hungarosound.com | +36 70 949 3685


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás