RADIO Promo
VLEGEL ft. ESMAE - Sunshine

VLEGEL ft. ESMAE
Sunshine

Kiadó: VMP (Vlegel Music Productions)
Kiadás éve: 2015
Szerző: Fráter Gergő (Vlegel) / Victoria Coates (Esmae)
ISRC: FR-2X4-15-14086 - Radio Edit, FR-2X4-15-14087 - Video Mix

Radio Edit mp3 | wav
Video Mix mp3 | wav

2 év szünet után örvendezteti meg rajongóit vadonatúj felvétellel Vlegel, aki az internetnek köszönhetően nagy népszerűségnek örvend világszerte. Legsikeresebb dala, az "After Night in Ibiza" (BIP Records) meghaladta a 8 millió (!) megtekintést YouTube-on, és összesen már több mint 15 milliószor töltötték le a nevéhez fűződő felvételeket.

Bár itthon kevésbé ismerik a nevét, olyan világszerte ismert szakemberekkel dolgozott már együtt, mint Alexander Pearls (ATB, Ian Carey, Cosmic Gate - dalszövegíró), Emma Lock, Craig David, az AWOLNATION vagy épp a HARDROX. Korábbi dalait olyan világsztárok pörgetik, mint Markus Schulz, Cosmic Gate, Paul Oakenfold, Bobina, a Stoneface&Terminal, a Kyau & Albert, M.I.K.E és többek között Roger Shah. Vlegel eddigi felvételei olyan kiadóknál jelentek meg, mint a legendás német ZYX, az Armada, a Universal Music vagy a vezető olasz dance label, az EGO. Most pedig itt az ideje annak, hogy a zajos külföldi sikerek után szülőhazája rádióhallgatói is megismerjék a nevét.

A "Sunshine" című, Esmae közreműködésével készült újdonság egy átlagos nyári nap eseményeit meséli el; amikor napközben teljesen normális életet élünk, míg este átváltozunk, és táncolunk egészen addig, amíg fel nem kel a nap, aztán minden kezdődik elölről. Az újdonság a Radio Edit változat mellett vokál nélküli Video Mix verzióban is letölthető a fenti linkekről. Ez utóbbit már több mint 1,2 millióan látták YouTube-on - ismerd meg mindkettőt!

Hallgass bele: YouTube Radio Edit | Video Mix

Kapcsolódó linkek: Web | Facebook

További információ: Fráter Gergő | info@vlegelmusic.com | +36 30 448 4488

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás