RADIO Promo
JOSH & BYTHEWAY - Szép karácsony

JOSH & BYTHEWAY
Szép karácsony

Kiadó: HungaroSound
Kiadás éve: 2015
Szerző: Szarvas József
ISRC: HU-B29-1200459

Radio Edit mp3 | wav

A "Szép karácsony" című Josh és Jutta-felvételt 2007-ben a legjobb karácsonyi dalnak választották, és a VIVA Teleton hivatalos himnuszaként óriási népszerűségnek örvendett. Az ünnepi időszakban azóta is visszatér minden évben nemcsak a rádiók, de a zenei televíziók kínálatába is.

2015 végén Josh és az X-Faktorban megismert ByTheWay együttműködésének köszönhetően egy szívhez szóló feldolgozásban újra felcsendül, de kicsit másképp! A "Szép karácsony" megújult verziójához pedig videóklip is készült, mely ezen a héten debütál a hazai zenecsatornákon.

"Nagyon örültem a felvetésnek, hogy idén karácsonyra álmodjuk újra közösen ezt a klasszikust! Külön öröm, hogy ezt egy olyan csapattal tehetem meg, akiket rendkívül tehetségesnek és jó zenészeknek tartok, ezen felül pedig nagyon jóleső érzés volt az, amikor a srácok elmesélték élményeiket a dallal kapcsolatban, hiszen mindhármuk egyik kedvenc karácsonyi slágeréről van szó. Mindenkinek ajánlom ezt a dalt, hiszen a szeretet és a meghittség most is aktuális, sőt, az ünnepek közeledtével még inkább előtérbe kerül!" - nyilatkozta Josh.

A ByTheWay menedzsereként is tevékenykedő Josh a srácokkal közösen olyan felvételt készített, mely garantálja, hogy az idei is "Szép karácsony" lesz! Ha nem hiszed, töltsd le a fenti linkekről...

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolódó Facebook-linkek: Josh | ByTheWay

További információ: www.hungarosound.com | iroda@hungarosound.com | +36 70 949 3685

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás