RADIO Promo
KARMAPOLIS & SZÉCSI BÖBE - Hold On To

KARMAPOLIS & SZÉCSI BÖBE
Hold On To

Kiadó: szerzői kiadás
Kiadás éve: 2015
Szerző: Kenyeres András - Szécsi Böbe - Szipszer Szabolcs - Lipi Gábor / Kenyeres András
ISRC: SEYOK1547230

Radio Edit mp3 | wav

A Karmapolis zenekart három tag alkotja: Kenyeres András - gitár, ének, zongora, szintetizátorok, producer, dalszövegek; Szipszer Szabolcs - szintetizátor, dobok, producer; Lipi Gábor - basszusgitár. A tagok zenéltek már külön-külön is többféle formációban, alkalmanként akár több ezres közönség előtt is mind külföldön, mind idehaza, majd gyerekkori barátságuk után 2010-ben ismét megerősítették kapcsolatukat a Karmapolis zenekar megalapításával. Saját megfogalmazásuk szerint olyan dalokat szeretnének írni, melyek a lehető legjobb tudásuk szerint születnek meg, híven tükrözik elképzeléseiket. Stílusukat electroindie-ként aposztrofálják. Ezen populáris dalokban a vokálok, a dobok, a gitárok és a szintetizátorok egymással változatosan kiegészülve alkotnak egy egységes elegyet.

A Karmapolis A Dal 2015 versenyén már sikeresen szerepelt, a "Time Is Now" című felvételük benne volt a legjobb 30 dal között, sőt később a középdöntőbe is bejutott. A szerzeményt a verseny óta több országos és helyi rádió is folyamatosan műsoron tartja. 2015-ben jelentették meg egyik újdonságukat "Into Blue" címmel, amelynek a videóklip-premierjét a közönség a Petőfi TV élő adásában láthatta. A zenekar rendszeresen fellép a hazai legjelentősebb klubokban (A38, GM Klub).

Szécsi Böbe már több országos zenei tehetségkutató versenyen is sikeresen részt vett. Az ország a The Voice című műsorban ismerhette meg először. Később ikertestvérével mind A Dal 2014-es, mind pedig a 2015-ös versenyen bekerültek a top 30-ba! "Born To Fly" című felvételük a rádiók műsorán máig hallható.

A Karmapolis zenekar Szécsi Böbével A Dal 2015 versenye során ismerkedett meg és barátkozott össze. A fiúk már korábban felfigyeltek a fiatal énekesnő fantasztikus hangjára. A banda felkérte Böbét, hogy vegyen részt egyik koncertjükön vendégelőadóként. A fellépés sikeres volt, sőt a zenekar és Böbe közös dalszerzési munkálatokba kezdett, melynek első hallható eredménye a "Hold On To" című szerzemény, amely bejutott az Eurovíziós Dalverseny hazai előválogatójának számító A Dal 2016 című műsor legjobb 30 produkciója közé. Töltsd le és ismerd meg az újdonságot most!

Kapcsolódó linkek: Facebook | YouTube

További információk: Kenyeres András | karmapolisband@gmail.com | +36 30 462 0218

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás