RADIO Promo
USEME

USEME
Felhővitorlás

Kiadó: MMM Records
Kiadás éve: 2016
Szerző: Csongor Bálint - Varga Zoltán - Szalkai Tibor - Markó Ádám - Anga-Kis Miklós / Csongor Bálint
ISRC: HUMMM1500001

Radio Edit mp3 | wav

A USEME 2015-ben alakult pop-rock banda, mely a hazai zenei élet kiemelkedő és elismert alakjait egyesíti: az öt tagnak összesen 7 Fonogram-díja van. A srácok sokszínű és szerteágazó tudásuknak és karakterüknek köszönhetően megállás nélkül írják az újabb és újabb dalokat, így 4 hónap dalszerzés és folyamatos stúdiózás után 2016 februárjában megjelentetik "Világvevő" című bemutatkozó albumukat is.

A zenekar első single-je a "Felhővitorlás" címet kapta, és nemcsak fülbemászó refrénje, de pozitív hangvétele miatt is a rádiók egyik kedvencévé válhat. Bemutatója rögtön sikerrel zajlott, hiszen az első napon meghaladta a 20 ezres megtekintést a YouTube-on!

A USEME gőzerővel készül lemezbemutató koncertjére, melyet március 26-án az A38 hajón tartanak. Bár az eseményt már most élénk érdeklődés övezi mind a szakma, mind pedig a közönség részéről, az igazi várakozás azután veszi kezdetét, hogy a rádiókat meghódítja a fenti linkekről letölthető "Felhővitorlás" című újdonság! Ne várj vele, töltsd le most!

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolódó linkek: Facebook | Web

További információ: MMM Records | rahel.herendi@mmmbooking.hu | +36 30 623 9816

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás