RADIO Promo PRO - Ultra Star Records
BAHLZACK feat. BONNIE RABSON - Shine

BAHLZACK feat. BONNIE RABSON
Shine

Kiadó: Ultra Star Records
Kiadás éve: 2016
Szerző: Koleszár Ákos / Bonnie Rabson
ISRC: HU-B50-16-00014

Radio Edit mp3 | wav

A "Dreaming" méltó folytatásaként csillan fel Bahlzack és Bonnie Rabson új dala, a "Shine"! A magyar-kanadai formáció újra egyedit teremtett a piacon, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint hogy alig két hét alatt több ezren kattintottak a dalra az Ultra Star Records YouTube csatornáján.

Bahlzack mélyről érkező masszív ütemei Bonnie Rabson csodálatos hangjával ötvözve az égig emelik a hallgatót, ugyanis a dal arról szól, hogy mindig minden ember életében van valaki, akit nem szabad elengednie.

A fenti linkekről letölthető "Shine" már több neves hazai DJ táskájában lapulva várja, hogy megmutathassa magát. Légy az elsők között, aki pörgetni kezdi a Radio Edit verziót!

Hallgass bele: YouTube

12345

DRAGON S - Esperanza

DRAGON S
Esperanza

Kiadó: Ultra Star Records
Kiadás éve: 2016
Szerző: Nagy Zsolt / Vizi Viktor
ISRC: HU-B50-16-00010

Radio Edit mp3 | wav

Dragon S nevét mindenki jól ismeri, hiszen a Newik közreműködésével készült "The Secret" című slágerrel gondoskodott arról, hogy senki se feledkezzen meg róla.

Legújabb dala az "Esperanza" címet viseli; hangulata már bőven a nyár felé tereli hallgatóit. A "remény" - ami a dal címének magyar fordítása - minden korosztály számára ajánlott, így a rádiók repertoárjának is hiánypótló darabja lehet. Töltsd le a fenti linkekről a Radio Edit változatot még ma!

Hallgass bele: YouTube

12345

Kapcsolat: www.facebook.com/ultrastarrec | ultrastarrecords@gmail.com


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás