RADIO Promo
MEDIX feat. REGINA DUKAI & JOHNNY K. PALMER - Sun City

MEDIX feat. REGINA DUKAI &
JOHNNY K. PALMER

Sun City

Kiadó: Schubert Music Publishing
Kiadás éve: 2016
Szerző: Somogyvári Dániel - Gál András / Johnny K. Palmer
ISRC: HUB001600004

Radio Edit mp3 | wav

Gál András, azaz MEDIX egy igazi nyári slágerrel debütál a ma nagyon aktuális tropical house stílusban. A Dukai Regina és Johnny K. Palmer közreműködésével készült "Sun City" című dal kifejezetten az egyetemistáknak szól, és egy számukra teljesen hétköznapi szituációt ír le: "Ne haragudj, nem érek rá, tanulnom kell, be kell magolnom az anyagot, de majd ha végzek, kárpótollak egy hatalmas bulival!"

A témaválasztás nem véletlen: a Debreceni Egyetem Gyógyszerésztudományi Karának gyógyszerész hallgatója dobosként több popzenekar tagja volt, néhány év kihagyás után most kreativitását produceri és lemezlovas feladatokban éli ki. Medikus hallgatóként és zenészként adta magát az ötlet, hogy készítsen egy kampánydalt az orvos- és egészségtudományi egyetemi karok legnagyobb rendezvényére, az idén Szegeden megrendezendő Medikus Kupára.

Annak köszönhetően, hogy a szervezőség igyekszik megcélozni a magyar hallgatókon túl a külföldről érkezett egyetemistákat is, a fenti linkekről letölthető "Sun City" című medikus himnusz angol nyelven készült el. A Radio Edit változat készen áll a nyárra, pörgesd minél előbb!

Hallgass bele: YouTube

További információk: Stiedl Gusztáv | g.stiedl@schubertmusic.com | +36 30 999 6506

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás