RADIO Promo
BERKES OLIVÉR & TÓTH ANDI - Seven Seas

BERKES OLIVÉR & TÓTH ANDI
Seven Seas

Kiadó: TH Produkció
Kiadás éve: 2016
Szerző: Kovacsics Ádám - Johnny K. Palmer / Johnny K. Palmer

Victor Strada Remix mp3 | wav
Radio Edit mp3 | wav

Berkes Olivér a The Voice tehetségkutatóban vált ismertté a magyar közönség számára, DJ Newikkal közös "Goodbye" című dala pedig a rádiók egyik nagy kedvence volt 2014-ben. Csakúgy, mint az X-Faktor tehetségkutató győztese, Tóth Andi "Legyek én!" című dala, mely sokáig visszatérő eleme volt a hazai rádiók repertoárjának.

A két fiatal tehetség egyesítette erőit, és idén egy közös alkotással neveztek az Eurovíziós Dalverseny előválogatójára, A Dal 2016 című műsorba, ahol egészen a 2016. február 27-i döntőig meneteltek, miután a közönség hatalmas erővel és támogatással állt a dal és a produkció mellé. A dalt a külföldi sajtó sokáig a döntőben esélyesként tartotta számon. A "Seven Seas" című felvételüket a Unique zeneszerzője, Kovacsics Ádám, valamint az idei Dalban három dalszöveggel is versenyző, gyakorlott eurovíziós szerző, Johnny K. Palmer írták. A rádiós (Euroversion) single változat mellett online (Deezer, Spotify, Google Play, iTunes...) terjesztésben megjelent "Seven Seas" maxi több változatot is kínál a dalból, és a világ összes országában elérhető!

A fenti linkeken megtalálható a "Seven Seas" már jól ismert Radio Edit változata mellett egy díjnyertes újdonság is: A Dal 2016 kapcsán az MTVA által hirdetett, az MR2-Petőfi Rádióban futó remixverseny győztes alkotása. A tropical house hangulatú Victor Strada Remix új energiával tölti fel az egyébként is dallamos, pörgős nótát, így erre a verzióra garantáltan szükséged lesz, töltsd le mielőbb!

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolódó linkek:
Tóth Andi » Facebook
Berkes Olivér » Facebook | YouTube

További információ: Spaics Igor | spaics.igor@tenderhungaria.hu | +36 20 418 3000

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás