RADIO Promo
TANKCSAPDA - Három rohadék rockcsempész - A huszonötödik év

TANKCSAPDA
Alföldi gyerek

Kiadó: Tankcsapda Music Kft.
Kiadás éve: 2016
Szerző: Lukács László - Sidlovics Gábor - Fejes Tamás / Lukács László

Radio Edit mp3 | wav

"Három rohadék rockcsempész - A huszonötödik év" címmel 2016. május 13-án jelenik meg a Tankcsapda új DVD-je. A 2014-ben készült felvételek végigkísérik a zenekar munkáját és mindennapjait, bemutatva az időszak minden fontos történését a tavaszi Európa-turnétól a nyári lemez- és klipfelvételeken át a jubileumi nagykoncertekig, utazásokon, laza és feszült pillanatokon keresztül egészen az évet záró eseményekig.

"A végeredmény egy igazi mocskos rockfilm, amihez a felvételeket hol kamerával, hol GoPróval, hol telefonnal készítettük" - foglalta össze Lévai Balázs rendező. "Úgy 120 órányi nyersanyagot rögzített a stáb, a több hónapon át tartó vágás során ebből alakult ki a 105 perces film. Nem akartunk sem mítoszt építeni, sem mítoszt rombolni. Azt akartuk megmutatni, mennyire sűrű egy sikeres magyar rockzenekar élete, a koncerteken kívül milyen rengeteg feladatuk van, ahol helyt kell állniuk."

A film mellett extraként szerepel a MOL-kutakon kapható DVD-n az "Alföldi gyerek" című új dal videóklipje, valamint annak werkfilmje is. A zenekar így beszél az új szerzeményről: "A dokumentumfilm kísérődalának szánjuk. Tipikusan az a dal, ami nagyon spontán módon született. Különösebb tervezgetés nélkül - ahogy szokták mondani - egyszerűen csak 'kicsúszott' a kezeink közül. A hangulata, a szövege és a klip képi világa is jól tükrözi a Tankcsapdát: egyszerű, vidéki, és így jól illeszkedik a dokumentumfilmhez is. Biztosak vagyunk benne, hogy a nyári bulikon is sokszor játsszuk majd!"

Az "Alföldi gyerek" rádiós változata letölthető a fenti linkekre kattintva!

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolódó linkek: Web | Facebook

További információk: Bakó Csaba | sajto@tankcsapda.hu | +36 30 219 2818

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás