RADIO Promo
DEMETER ERIK - Álarc nélkül

DEMETER ERIK
Álarc nélkül

Kiadó: szerzői kiadás
Kiadás éve: 2016
Szerző: Demeter Erik / Demeter Erik

Radio Edit mp3 | wav

Demeter Erik azon fiatal tehetséges zenészek, énekesek egyike, akik tudatosan kerülik a tehetségkutatókat; ő másként szeretné felépíteni zenei karrierjét. Erik 8 évesen ismerkedett meg a gitárral, majd édesapja zenekarában szerezte meg első színpadi tapasztalatait. Hat éve saját bandájával, az Alapzaj Zenekarral szórakoztatja népes közönségét. Mára pedig elmondhatja magáról, hogy basszusgitáron és dobon is magabiztosan játszik.

A fiatal művész számos saját szerzeményét saját gyártású klippel tette közzé a YouTube-on. "Hiszek abban, hogy a sikeresség nem a YouTube-nézettségben mérhető, hanem abban, hogy hányan és hányszor érzik jól magukat a koncertjeimen. Ez a mérőszám nagyon jól teljesít számomra és emiatt nagyon nagy köszönettel tartozom a közönségemnek" - jegyzi meg Erik.

Vadonatúj, "Álarc nélkül" című rádióbarát dalának különlegessége, hogy Erik nemcsak dalszerzőként és szövegíróként dolgozott rajta, de saját maga is hangszerelte és játszotta fel a nótát. A rádiók segítségével szélesebb közönség is megismerheti az újdonságot: a fenti linkekről letölthető Radio Edit változatnak - és persze Neked - hála ez ma már meg is valósulhat! Töltsd le, és pörgesd mielőbb!

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolódó linkek: Facebook | YouTube

További információk: Máté Gyárfás | mate.gyarfas@gmail.com | +36 30 729 0110

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás