RADIO Promo
SOHO PARTY - Az éjjel soha nem érhet véget (2016 EB Remix)

SOHO PARTY
Az éjjel soha nem érhet véget
(2016 EB Remix)

Kiadó: DanceMania Recordings/Oxigen Music
Kiadás éve: 2016
Szerző: Dömötör - Náksi / Náksi

2016 EB Remix mp3 | wav

A magyar labdarúgó-válogatott szurkolói hónapokkal ezelőtt spontán kezdték bíztatni a nemzeti csapatot az egykor óriási slágernek számító, "Az éjjel nem érhet véget" című Soho Party-dallal.

Miután a magyar labdarúgó-válogatott 44 év után jutott ki ismét Európa-bajnokságra, illetve 30 év telt el azóta, hogy legutóbb labdarúgó világeseményen nemzeti csapatunk is érdekelt volt, a hazai zenei élet jeles képviselői Lotfi Begi vezetésével összefogtak, hogy a zene segítségével támogassák a magyar csapat sikerességét.

A projekt egyik része a "Soproni bemutatja: Bon Voyage - Válogatott dalok utazáshoz'" című CD, melyen a magyar könnyűzene nagyjai adják meg a szurkolói hangulatot. A lemez május 20-tól az ország valamennyi MOL-kútján kapható lesz.

A másik része egy nagyszabású Budapest Park-koncert május 22-én, vasárnap 16.00 órától, ahol a CD-n zenélő előadók nagy része fellép, és természetesen ott lesznek a magyar válogatott tagjai is, akik két nappal korábban Elefántcsontpart ellen lépnek pályára, és a felkészülés utolsó fázisa előtti szabad hétvégéjük egyik estéjét töltik együtt a szurkolókkal.

A 18 éve megszűnt Soho Party tagjai újra összeültek, és a jeles alkalomra elkészítették a fenti linkekről letölthető 2016 EB Remix változatot az egyik legnagyobb slágerükből, ezzel is tisztelegve a csapat és a szurkolók előtt. Az újdonság ma reggel az MR2-Petőfi Rádió Talpra magyar című reggeli műsorában debütált Buda Mártonnál, most pedig itt az ideje, hogy az elsők között töltsd le "Az éjjel nem érhet véget" című újdonságot, mert a nyári hónapokban ez lehet az egyik legnagyobb sláger - megint!

További információ: Náksi Attila | naksi@dancemania.cc | +36 20 9 311 511

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás