RADIO Promo PRO - HungaroSound
HAMVAI P.G. feat. JOSH - Millió perc

HAMVAI P.G. feat. JOSH
Millió perc

Kiadó: HungaroSound
Kiadás éve: 2016
Szerző: Hamvai Péter Loránd - Szarvas József - Roberto Winny

Radio Edit mp3 | wav

Hazánk egyik legnépszerűbb lemezlovasa, Hamvai P.G. gondolt egy merészet, és közös munkára invitálta Josh-t, aki évek óta a hazai dance kultúra élvonalbeli producere és szerzője. A közös munkában részt vett Roberto Winny, Hamvai P.G. szerzőtársa is, akivel számos sikeres dalt és remixet alkottak együtt az elmúlt években.

Így született meg a három kiváló zenész keze alatt a "Millió perc" című újdonság, amely egy igazi slágervárományos partizene. A fenti linkekről letölthető Radio Edit változat várhatóan a hazai rádiók és a mixműsorok nagy kedvence lesz idén nyáron, úgyhogy semmiképpen se hagyd ki!

Hallgass bele: YouTube

12345

SZEIFERT & KRASH feat. ESTILLA - Moving On Up

SZEIFERT & KRASH feat. ESTILLA
Moving On Up

Kiadó: HungaroSound
Kiadás éve: 2016
Szerző: Paul Heard - Mike Pickering, reworked by: Szeifert Zsolt - Krajczár Péter

Radio Edit mp3 | wav
Effendi Radio Remix mp3 | wav
DJ Deli & Giorgio Remix Radio mp3 | wav

A Szeifert & Krash formáció év elején egy átdolgozással rukkolt elő. Az M People egykori, "Moving On Up" című bombaslágerét Estilla hangjával gondolták újra.

A szerző- és producerpáros több mint egy évtizedes szakmai múltra tekint vissza: közel ötven hazánkban és világszerte megjelent saját dal és remix, húsz hivatalos klip, illetve számtalan válogatásalbum fémjelzi a nevüket. A srácok 2016-ra több zenei meglepetéssel készülnek, melyek közül a fenti linkeken 3 is megtalálható.

A Radio Edit verzió mellett érdemes letölteni az Effendi Radio Mix változatot, valamint a ráadásként megjelenő DJ Deli & Giorgio Remix Radio felvételt, mely hamarosan igazi kedvenc lehet a rádiós szerkesztők és hallgatók körében!

Hallgass bele: YouTube

12345

Kapcsolódó linkek: Web | Facebook

További információ: iroda@hungarosound.com | +36 70 949 3685


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás