RADIO Promo
ÍV - Mindig vársz

ÍV
Mindig vársz

Kiadó: szerzői kiadás
Kiadás éve: 2016
Szerző: Tóth Lóránt

Radio Edit mp3 | wav

Ív a Mantra Porno underground csapat énekesnőjeként tevékenykedett éveken át, mielőtt A Dal 2015 című műsorban ismertté vált volna. "Fire" című dalával egészen a döntőig menetelt, amit idén sikerült megismételnie a "Love Kills Me" című szerzeménnyel. Első két felvételét egy harmadik követte: a "Moments" a közelmúlt egyik slágerévé nőtte ki magát, jelen volt a rádiók és a zenei televíziók műsorán.

Az énekesnő dalai a mainstream és az underground között helyezkednek el, és nehezen sorolhatók egyetlen kategóriába. Épp ettől olyan izgalmasak a szerzeményei, melyek közül elkészült a legújabb, ezúttal "Mindig vársz" címmel. Természetesen a vizualitás ismét kiemelt szerepet kap egy különleges videóklip formájában, melynek érdekessége a szürreális hangulata az énekesnő testére vetített kompozícióknak és mintáknak köszönhetően.

A fenti linkekről letölthető "Mindig vársz" című újdonság várhatóan a nyári fesztiválok és koncertek állandó szereplője lesz, így érdemes mielőbb pörgetned a Radio Edit verziót - az MR2-Petőfi Rádióban már szól a dal!

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolódó link: Facebook

További információ: Bognár Tibor | tibi.bognar@gmail.com | +36 20 264 8848

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás